Vegetarisk One Pot Pasta Med Pesto

Vegetarisk One Pot Pasta Med Pesto

Lækker vegetarisk one pot pastaret! Den tager ingen tid at lave og den smager bare så godt! Tomatpestoen giver en fantastisk smag og det er en ret for hele familien!

I dag skulle fejres med tidlig frokost, da jeg var tidligt oppe! Hvorfor skal dagen fejres? Min blog er ugens blog i bladet Hendes Verden! Jeg købte bladet i morges og jeg kan slet ikke få armene ned! Jeg bruger så mange timer på denne blog (og jeg elsker det), så det er simpelthen så fedt at kunne se ens blog i et blad med 3 fine billeder fra bloggen! Det gør mig simpelthen så stolt og virkelig glad! 🙂

Jeg elsker en god og nem aftensmad! Der er altid et par travle dage, hvis ikke flere om ugen og der er det altså rart med en nem ret at gå til uden at gå på kompromis med smagen! Jeg siger, at denne ret er vegetarisk, men I kan nemt tilføje kyllingebryst skåret i tern, hvis der ønskes lidt kød. Server gerne retten med en skøn salat til og evt lidt brød.

Pasta har altid været en af mine favorit ingredienser at arbejde med i et køkken! Det tager ingen tid at koge, det kan bruges i lækre one pot pastaretter som denne, det kan bages i ovnen… Pasta kan bruges til kødsauce, tomatsauce, ostesauce, smørsauce, til gryderetter… you name it! Jeg elsker bare pasta og i dag er ikke en undtagelse! Du kan også se andre lækre pastaretter, som jeg har lavet her på bloggen så som: One pot pasta med kylling bagt i ovnen, cremet vegetar pastaret, pasta i cremet tomatsauce, svensk pølseret med pasta, pastasalat med karry og peanut butter, kold pastaret med syltede hvidløg, pasta med champignonsauce og pasta i cremet pestosauce. Dette er blot en lille håndfuld af alle de pastaretter, som jeg har her på bloggen 🙂

3-4 personer (det kommer an på om du servere tilbehør til)

Du skal bruge:
250 gram spaghetti
500 ml vand
350 ml mælk
140 gram rød tomatpesto
2 bouillon terninger
100 ml revet parmesan
30 gram smør
2 fed hvidløg hakket
Salt og peber

Lidt hakket persille og mere parmesan til servering

Sådan laves den:

Kom smør i en gryde og steg hvidløg i 1 minut og tilføj herefter spaghetti eller anden pasta, vand, mælk, pesto, bouillonterninger, salt og peber.

Når det begynder at koge, så kommes der låg på. Lad retten koge i 10 minutter med låg på.

Tag nu låget af og rør i retten hele tiden.

Lad retten simre uden låg i 3-5 minutter.

Når pastaen er færdig, så tilføjes parmesan og retten smages til med mere salt og peber.

Når retten begynder at køle lidt af, så vil saucen blive tykkere.

Så er den klar til at blive serveret! Jeg elsker at servere den mere parmesan og hakket persille på toppen.

Velbekomme!2 thoughts on “Vegetarisk One Pot Pasta Med Pesto”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *