Tortillaruller er en herlig og nem opskrift, hvis du mangler en let forret, en let frokost eller en let aftensmad med lidt salat til. I dag lavede jeg dem med pulled kylling og semitørrede tomater, som begge er hjemmelavet.

Jeg lavede en kæmpe portion pulled kylling den anden dag og den opskrift finder du lige HER. Jeg frøs herefter kyllingen ned i mindre portioner, så jeg kunne bruge det i andre opskrifter, såsom disse lækre ruller.

Jeg elsker også at lave en stor portion semitørrede tomater og have i små glas i køleskabet. Semitørrede tomater er fantastiske i sandwiches, salater, pitabrød, tortillas (som her), pastaretter osv. Min opskrift på semitørrede tomater finder du HER.

Tips til disse tortillaruller

I stedet for hjemmelavede semitørrede tomater, så kan du også hakke nogle soltørrede tomater (som har lagt i olie) og bruge i stedet for.

I stedet for hjemmelavedet pulled kylling, så kan du stege et par kyllingebryster og rykke fra hinanden eller skære i små stykker. Du kan også bruge kyllingepålæg.

Lidt frisk rucola eller anden salat vil også gøre godt i dem. Jeg nyder dog også at servere dem med en lille salat til i stedet for at komme det i.

Tortillaruller Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Flødeost Tortillaruller Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Flødeost

Tortillaruller Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Flødeost
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Tortillaruller Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Flødeost

Disse tortillaruller kan nydes som en let forret, snack eller som små hapsere på tapasbordet. Denne opskrift bruger jeg min opskrift på pulled kylling og den opskrift finder du HER
Ret Aftensmad, Forret, Frokost
Keyword Tortillaruller
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smør de 6 tortillas med et godt lag flødeost.
  • Fordel kyllingen ud på de 6 tortillas.
  • Fordel de semitørrede tomater på de 6 tortillas.
  • Hak noget persille og drys over.
  • Kom salt og peber på.
  • Nu skal de rulle stramt og pakkes ind i husholdningsfilm.
  • Kom dem i køleskabet i en time eller to og så er de klar til at blive pakket ud og skåret i 4-5 stykker hver.
  • Velbekomme. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Tortillaruller Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Flødeost Tortillaruller Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Flødeost