En virkelig lækker toast med stegt aubergine, italiensk salami og mozzarella. Den er virkelig simpel at lave og en af favorit opskrifterne på en anderledes toast hos os. Vi er begyndt at elske stegt aubergine. Det giver en helt fantastisk smag i toast, sandwiches, salater osv.

Du kan finde flere retter med aubergine på bloggen lige HER. Prøv auberginerullerne – de smager himmelsk!

Jeg lavede en toast til jer for et par dage siden med kylling, chorizo, cheddar og chilimayo. Den er virkelig god! Jeg havde stadig noget brød, som skulle bruges, så i dag blev det til toasts med stegt aubergine, salami og ost. Hold nu op, det smager bare lækkert! En super let og nem frokost eller aftensmad.

Jeg elsker helt almindelige toasts med skinke og ost, men jeg elsker virkelig også at eksperimentere og lave dem anderledes. Min kæreste elsker selvfølgelig også disse eksperimenter for så er der jo masser af smagsprøver 🙂

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Skal vi ikke bare komme i gang med disse lækre og nemme toasts?

Toast Toast

Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Toast Med Stegt Aubergine, Italiensk Salami Og Ost

En toast er altid godt. Jeg elsker en god toat med stegt aubergine. Det giver en virkelig god smag. 
Ret Toast
Keyword Toast Med Stegt Aubergine
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 toast

Ingredienser

Aubergine

Sådan gør du

Aubergine

 • Skær auberginen ud i 2-3 mm tykke skiver.
 • Steg dem på en pande nogle skiver ad gangen med olie, salt og peber.
 • Når de er gyldne, så fjernes de fra varmen og placeres på en tallerken - de må gerne lægges i en bunke på tallerkenen.

Toasten

 • Smør alle brødskiverne med smør og ved smørsiden ned ad med fire af skiverne.
 • Ovenpå skiverne med smørsiden ned ad fordeles nu ½ af osten ovenpå dem.
 • Fordel så aubergineskiverne i 4 portioner og kom en portion ovenpå hver af de 4 skiver.
 • Så 3 skiver salami på hver og slut af med det sidste mozzarellaost.
 • Placer så de andre brødskiver ovenpå med smørsiden op ad.
 • De er nu klar til at komme i en paninimaskine, toastmaskine eller på en pande, indtil de er gyldne.
 • De er nu klar til servering.
 • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Toast Toast