Spaghettifad er en rigtig lækker hverdagsret for hele familien. Den er nem at lave og passer sig selv i ovnen, så imens kan der laves en rigtig skøn salat til.

Jeg elsker nemme hverdagsretter og denne er ingen undtagelse! Du kan nemt tilpasse den og længere nede i indlægget er jeg kommet med lidt tips til grøntsager i retten. Du kan f.eks. også udskifte osten med andre oste.

Prøv også lasagnette eller kyllingelasagne

Spaghettifad
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 5 stemmer

Spaghettifad

Lækker og nem aftensmadsret! Spaghetti, kødsauce og mornaysauce. Opskriften indeholder reklame for Nemlig.
Ret Kødsauce, Spaghetti
Køkken Fusion
Keyword Kødsauce, Spaghetti
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Mornaysauce

Andet

Handl hele opskriften hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind. Husk koden ONEKITCHENFRI giver fri fragt for alle nye kunder i april

  Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg. Steg løg, hvidløg og oksekød i en gryde med lidt olie. Kom lid salt og peber i.
  • Når kødet er ved at være stegt, så kommes tomatpuré i og steges med.
  • Kom passata, oregano og basilikum i og lad kødsaucen komme op og småsimre. Smag kødsaucen til med salt og peber.
  • Tænd ovnen på 180 varmluft og kog spaghettien efter pakkens anvisning.
  • Riv osten til mornaysaucen. I en gryde smeltes smør og melet røres i. Lad melet bage af i et minut og så tilføjes mælk lidt ad gangen og rør godt.
  • Når mælken er i, så tilføjes lidt salt og peber. Lad saucen småsimre under konstant omrøring i et par minutter. Sluk for varmen og rør osten i. Smag saucen til med evt. mere salt og peber.
  • I et fad kommes spaghettien i, kødsaucen kommes i og rør det hele lidt rundt.
  • Fordel mornaysaucen over og riv parmesan på toppen og drys med oregano. Bag spaghettifadet i ovnen i 20-25 minutter, så er retten klar til servering. Velbekomme.

  Noter

  Retten er god med salat til. Spaghettifadet kan fryses og kan også sagtens holde sig 3-4 dage i køleskabet og blot lunes i ovnen eller i mikroovnen.

  Tips til opskrift på spaghettifad

  Retten er god med salat til. Spaghettifadet kan fryses og kan også sagtens holde sig 3-4 dage i køleskabet og blot lunes i ovnen eller i mikroovnen.

  Du kan sagtens bruge anden slags pasta i stedet for spaghetti.

  Ønskes nogle grøntsager i retten? Så kan jeg anbefale gulerødder og squash – husk dog at smagen saucen ekstra til, da grøntsagerne suger meget smag. Overvej evt. en bouillonterning i også, hvis der er mange grøntsager.

  Spaghettifad

  Jeg er også at finde på de sociale medier:

  Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

  Min Instagram

  Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

  Relaterede Indlæg

  Pasta Med Svampe Og Æbler

  Pasta Med Svampe Og Æbler

  Pasta med svampe og æbler er en skøn hverdagsret, som er hurtig at bikse sammen. Jeg elsker kombinationen af svampe, ost og så sprødheden fra æblerne. Der er intet som de nemme hverdagsretter, som er hurtige at lave men der ikke gåes på kompromis med smagen. Nyd gerne…

  Pasta med hvidløgsost og tomat

  Pasta med hvidløgsost og tomat

  Pasta med hvidløgsost og tomat er en skøn hvedagsret og ret til weekenden. Pastaretten tager ikke lang tid at bikse sammen og skal primært blot hygge sig i ovnen. Servér den lækre pastaret sammen med en god salat og en lidt lækkert brød. Prøv også bagt feta fad med…

  Pasta med mascarpone og salciccia

  Pasta med mascarpone og salciccia

  Pasta med mascarpone og salciccia er en skøn hverdagsret serveret med lidt brød og en lækker salat til. Den er dog også virkelig god til weekenderne – for den smager så godt. Salciccia er en fersk pølse eller fersk pølsefars alt efter hvordan den købes. Den kan både…