Sommerdrink med lemonade og vodka og grenadine er den perfekte drink til sommeren og vennerne. Den kan også bruges som velkomstdrink. Den er frisk og lækker.

Jeg elsker en god frisk og lækker sommerdrink. Denne drink vil jeg dog stadig mene kan nydes året rundt – den smager simpelthen så godt.

Du kan finde opskriften på min hjemmelavet lemonade her.

Sommerdrink Med Lemonade Og Vodka
Udskriv Pin Opskriften
4.70 fra 13 stemmer

Sommerdrink Med Lemonade Og Vodka

Lækker og frisk sommerdrink for de voksne med hjemmelavet lemonade, vodka og grenadine. Opskriften er til et glas, men der er nok lemonade til 8-10 personer, hvis den skal bruges som velkomstdrink. Tiden er sat efter at lemonaden er lavet.
Ret Drink
Køkken Amerikansk, Dansk
Keyword Grenadine, Lemonade, Vodka
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 7 minutter
Antal 1 glas

Ingredienser

  • 2 dl Lemonade hjemmelavet og færdigblandet
  • 25 ml vodka
  • 20 ml grenadine
  • Isterninger
  • Citronskiver
  • Frisk mynte

Sådan gør du

  • Kom isterninger og citronskiver i et glas og herefter vodka og grenadine.
  • Hæld så den færdige lemonade over og server.
  • Velbekomme.

Noter

Skal de være hurtige at servere, så kan du nemt lave blandingen af vodka, grenadine og færdig lemonade i forvejen og stille i køleskabet. 

Sommerdrink Med Lemonade Og Vodka

Drinken kan også laves med knust i eller shakes for at blive serveret rigtig kold med det samme og så serveres i andre glas.

Lemonaden kan holde sig 3-4 dage på køl, så den er nem at forberede i forvejen.

Jeg bruger grenadine og vodka i denne opskrift, men grenadine kan nemt skiftes ud med andre smage og vodka kan skiftes ud med f.eks. gin eller lemoncello.

Du kan sagtens mikse hele drinken i forvejen og have i køleskabet og blot hælde på glas med isterninger, citronskiver og mynte, når drinken skal serveres. Men hvis den serveres med vodka og grenadine i glasset først, så får drinken et fint farvespil.

Denne drink smager så godt – jeg siger det bare, så pas på!

Jeg serverer disse sommerdrinks med isterninger, citronskiver og mynte ligesom jeg ville servere lemonanden uden alkohol og grenadine.

Sommerdrink Med Lemonade Og Vodka
Sommerdrink med vodka

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Sommerdrink Med Lemonade Og Vodka
Sommerdrink med lemonade