Cupcakes er en lækker lille dessert til kaffen eller en sød lille hapser på et kagebord. De her cupcakes er med chokolade og hasselnødder.

Kan du som mig heller ikke får nok af chokolade, så har jeg en hel liste med opskrifter fyldt med chokolade lige HER. Alt fra konfekt og andre kager til islagkager.

Kage kan jeg heller ikke få nok af. Jeg har samlet alle mine kageopskrifter lige HER. Som barn var det eneste kage jeg kunne spise faktisk chokoladekage. Alt andet kage sagde mig ingenting – jeg kunne faktisk ikke lide det. Det har heldigvis ændret sig i dag og nu elsker jeg virkelig kage! Men chokolade vil altid være min favorit.

De her chokoladecupcakes er meget nemme at lave og hvem elsker ikke chokolade?!

Tips til disse cupcakes med chokolade

Du kan droppe nødderne, hvis du ikke vil have nødder i dine cupcakes.

De kan fryses.

Jeg laver dem som små cupcakes, men du kan også bage dem i større forme, så ændrer bagetiden og antallet af cupcakes sig blot.

Jeg pynter dem med glasur og hakket mørk chokolade, men du kan også pynte dem med smørcreme eller andet.

Små Chokolade Cupcakes - Hjemmelavede Cupcakes

Små Chokolade Cupcakes - Hjemmelavede Cupcakes
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Små Chokolade Cupcakes - Hjemmelavede Cupcakes

Lækre små mini cupcakes.
Ret Kage
Køkken Amerikansk
Keyword Chokolade
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 24 stk

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 160 grader varmluft. 
  • Rør mel, sukker, kakao, vanilje og bagepulver sammmen.
  • Rør så mælk, smør og æg i.
  • Hak chokolade og hasselnødder groft og kom i. 
  • Kom kagedejen i nogle små muffinsforme og stil dem på en bageplade.
  • Bag dem nu, indtil en tandstik kan stikkes i og der ikke sidder dej fast. Det kan tage fra 15-25 minutter alt efter hvad for en størrelse cupcakeforme du bruger, så tjek dem regelmæssigt. 
  • Lad dem nu køle af og server dem herefter, som de er eller med glasur og hakket chokolade på topppen.
  • Velbekomme.

Noter

Jeg bagte dem i små cupcakeforme, men du kan også sagtens bage dem i store, dette gør dog at bagetiden ændrer sig.
 
De kan fryses. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

IMG_6761