Pestodressing kan bruges til så mange ting. Alt fra dip til kartofler og fritter til pastasalat, kartoffelsalat eller toppet på en grøn salat.

Jeg elsker denne her nemme dressing. Den kan laves med hvilken som helst pesto – også med købt pesto. Jeg anbefaler dog at lave den med hjemmelavet pesto. Prøv også spaghettisalat med pesto.

Pestodressing
Udskriv Pin Opskriften
4.50 fra 2 stemmer

Pestodressing

Lækker pestodressing med hjemmelavet pesto. Tiden er sat efter at pestoen er lavet – skal den laves først er det 5-10 minutter oveni.
Ret Dressing
Køkken Dansk
Keyword Dressing, Pesto
Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 1 minute
Samlet tid 2 minutter
Antal 1 portion

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør pesto og creme fraiche sammen og smag til med salt og peber.
  • Så er dressingen klar.
  • Velbekomme.

Noter

Dressingen kan holde 3-4 dage på køl på patentglas.

Pestodressing

Dressingen kan fint holde 3-4 dage på køl på patentglas eller anden lufttæt beholder – hvis creme fraichen er ny.

Dressingen kan laves med lige den pesto du har lyst til, men jeg anbefaler at bruge en hjemmelavet pesto for bedste dressing. Her på bloggen finder du rigtig mange forskellige slags pestoer – blot søg på ‘pesto’ i søgefeltet.

Pestodressingen er fantastisk til kylling, rørt i en pastasalat eller pastaret, i en kartoffelsalat, sandwich, burger, toppet på en frisk salat eller serveret som dip til f.eks. grøntsager eller bagte kartofler. Den desuden også skøn på en bagekartoffel.

Hvorfor er patentglas gode til dressing?

Pestodressing

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Pestodressing