Denne pastaret med brunet smør og pesto er en perfekt ret til den travle hverdag eller hvis du virkelig craver en lækker pastaret, men ikke orker bruge meget tid i køkkenet. Den er færdig på bare 15 minutter.

Pasta giver anledning til virkelig nemme og helt igennem lækre retter. Det bedste af det hele er prisen på pasta, da pasta er en billig og lækker råvare. Jeg har samlet alle mine pastaretter lige HER. Der er alt fra lækker lasagne og pasta bake til lækre pastasalater.

Denne pastaret med brunet smør og pesto er den perfekte ret, når du ønsker en virkelig lækker pastaret, men ikke gider brugen tiden i køkkenet. Du kan nemt tilføje flere ting til retten og evt. servere den med semitørrede tomater på toppen og mere revet parmesan.

Tips til pastaret med brunet smør

Du kan bruge hvilken som helst pesto. Jeg anbefaler min hjemmelavet græskarkernepesto.

Denne ret indeholder ikke kød, men du kan nemt tilføje kylling eller servere pastaretten til en god bøf.

Pastaretten her er bedst varm, så smøret og osten er smeltet. Den kan dog nemt gemmes efter den er lavet i køleskabet og så blot lunes.

Pasta Med Pesto Og Brunet Smør - Opskrift På Lækker Pastaret Pasta Med Pesto Og Brunet Smør - Opskrift På Lækker Pastaret Pasta Med Pesto Og Brunet Smør - Opskrift På Lækker Pastaret

Pasta Med Pesto Og Brunet Smør - Opskrift På Lækker Pastaret
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Pasta Med Pesto Og Brunet Smør - Opskrift På Lækker Pastaret

Lækker og nem pastaret med brunet smør og pesto. 
Ret Aftensmad
Keyword Brunet smør, Pasta, Pesto
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning. 
  • I en gryde kommes smør i og det skal have god varme. Så vil det begynde at bruse og herefter brune og dufte af nødder - pas på det ikke bliver for varmt.
  • Tilføj nu pesto og parmesan og vend herefter pastaen i. 
  • Server pastaen med salat til og lidt parmesan på toppen. 
  • Velbekomme. 

Noter

Denne ret er bedst lun, så smøret og osten er smeltet. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Pasta Med Pesto Og Brunet Smør - Opskrift På Lækker Pastaret Pasta Med Pesto Og Brunet Smør - Opskrift På Lækker Pastaret Pasta Med Pesto Og Brunet Smør - Opskrift På Lækker Pastaret