Pad woon sen er en virkelig nem og lækker stirfry med risnudler, kylling, grøntsager og æg. En rigtig nem og simpel hverdagsret for hele familien.

Faktisk er min ret mere ala Pad Mee, fordi jeg har brugt vermicelli nudler i stedet for glasnudler. Så skal retten være helt korrekt, så skal du have fat i rigtige glasnudler – husk dog at følge deres tilberednings metode på pakken.

Prøv også pad see ew eller pad thai.

Opskrift på pad woon sen

Pad Woon Sen
Udskriv Pin Opskriften
4.43 fra 7 stemmer

Pad Woon Sen

Pad woon sen er en glasnudel/tynd risnudel stir fry med kylling og æg.
Ret Pad Woon Sen
Køkken Asiatisk, Thailandsk
Keyword Kylling, Risnudler
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sauce

 • 2 spsk oystersauce
 • spsk brun farin
 • spsk sort soya sort soya er en tyk soya som minder om en sirup i konsistens. Jeg bruger sort soya orange label fra healthy boy brand – købes i asiatiske supermarkeder*
 • 2 tsk fiskesauce
 • 4 spsk maggi arome arome en slags soya – smagsforstærker. Købes på flaske.

Resten

 • 250 g vermicelli risnudler så de helt trådtynde nudler – skal det være helt ægte pad woon sen, så skal det faktisk være glasnudler*
 • 500 g udbenet kyllingoverlår jeg udbenede selv og skulle bruge omkring 1 kg overlår med ben for at få 500. Man kan også købe det udbenet allerede. Det koster lidt ekstra og så er de uden skind – jeg beholdte skindet på.
 • 1 bdt forårsløg
 • 1 løg
 • 2 store gulerødder
 • 2 æg
 • 1 pakke bønnespire
 • 2-3 spsk olie raps eller solsikkeolie

Sådan gør du

 • Se gerne min nemme how to video længere nede, hvor jeg viser hele retten på video.
 • Kog vand i en gryde og sluk så for varmen og kom nudlerne i. De skal være deri, indtil de er færdige. Cirka 3-4 minutter. Kom dem herefter i en si og skyl dem.
 • Skær forårsløg i 3 cm skiver og skær løg i tynde både.
 • Skær gulerødder ud i nogle mm tykke strimler.
 • Kom olie i en work eller stor pande og steg kylling.
 • Imens kyllingen steger, så røres alle ingredienserne til saucen sammen.
 • Når kyllingen er halvt færdig, så tilføjes gulerødder og steges med i et minut før forårsløg og løg steges med.
 • Når det hele er næsten færdig, så skubbes det til siden på wokken og æg kommes i og steges lidt før det vendes rundt i grøntsager og kylling.
 • Kom saucen i og vend så nudler og bønnespire i mikset og servér retten.
 • Velbekomme.

Noter

Hvis du slet ikke kan skaffe sort soya – så kan den udskiftes med mere maggi, men saucen vil ikke få en helt så dyb smag eller mørk farve. 
Kan du få fat i rigtige glasnudler, så følg deres tilberedningsmetode på pakken fremfor min til vermicelli nudler.
Jeg glemte at vende bønnespire i, i videoen – MEN lige efter jeg opdagede det, så stegte jeg kort bønnerne på panden og vendte så i retten, så snart jeg opdagede det. UPS! Så skulle du også være ude for dette, så gør blot dette.

Tips til retten

Hvis du slet ikke kan skaffe sort soya – så kan den udskiftes med mere maggi, men saucen vil ikke få en helt så dyb smag eller mørk farve. 

Jeg elsker maggi arome, men skal den være lidt mere thailandsk i smagen, så brug healthy boy brand thin soy i stedet for.

Retten kan også nydes kold i madpakken.

Jeg glemte at vende bønnespire i, i videoen – MEN lige efter jeg opdagede det, så stegte jeg kort bønnerne på panden og vendte så i retten, så snart jeg opdagede det. UPS! Så skulle du også være ude for dette, så gør blot dette.

Sådan laver jeg Pad Woon Sen

Pad Woon Sen

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest