Mini pizza på pitabrød er en fantastisk nem måde at lave et lækkert måltid. Billige pitabrød kan trylles om til noget virkelig lækkert! Jeg elsker kombinationen af hjemmelavet tomatpesto, ost, flødeost og champignon på pizza, så hvorfor ikke også på pitabrød? Det er så nemt og smager bare så godt.

Hvis du er vild med idéen om mini pizza af pitabrød, så er du bare nødt til at prøve min Big Mac version også! Med oksekød, ost og hjemmelavet Big Mac sauce. Du kan finde den opskrift lige HER.

Du kan lave mere end 12 stks og fryse ned, så du har til de travle dage eller til madpakken. De kan komme i ovnen direkte fra frys og bare lunes ved 180 grader varmluft, indtil de er sprøde og lækre.

Tips til mini pizza på pitabrød

Du kan fylde pitabrød med hvad som helst og få en lækker mini pizza ud af det. Denne version smager fantastisk.

Du kan f.eks. tilføje oksekød, skinke, kylling, små pølser, pepperoni, grøntsager… Ja, lige hvad du har lyst til. Saucen kan være tomatsauce eller pesto som her eller en ostecreme. Der er så mange variationer og så smager de bare fantastisk og det er en super måde at forvandle billig pitabrød til et lækkert måltid!

Mini Pizza - Pitabrød Pizza Med Tomatpesto, Ost Og Stegte Champignon Mini Pizza - Pitabrød Pizza Med Tomatpesto, Ost Og Stegte Champignon Mini Pizza - Pitabrød Pizza Med Tomatpesto, Ost Og Stegte Champignon

Mini Pizza - Pitabrød Pizza Med Tomatpesto, Ost Og Stegte Champignon
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Mini Pizza - Pitabrød Pizza Med Tomatpesto, Ost Og Stegte Champignon

Lækre små nemme pizzaer lavet på pitabrød og med hjemmelavet tomatpesto (link). 
Ret Aftensmad, Pizza
Keyword Champignon, Flødeost, Mozzarella, Tomatpesto
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Samlet tid 23 minutter
Antal 12 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Rens champignonerne og skær dem i 5-6 skiver hver og steg med lidt salt og olie på en pande, indtil de har fået farve. Jeg stegte skiverne af to omgange, så de ikke lå oveni hinanden. 
  • Smør en stor spsk tomatpesto på hvert pitabrød.
  • Fordel flødeosten i små klatter på alle pitabrød.
  • Kom mozzarella på dem. 
  • Fordel champignonskiverne ovenpå.
  • Pitabrødene fordeles på 2 bageplader og de kommes begge i ovnen. Pitabrødene skal have cirka 8 minutter eller indtil gyldne. 
  • De er nu klar til servering med semitørrede tomater på toppen.
  • Velbekomme. 

Noter

Jeg brugte de billig pitabrød, så der kan være 6 på en bageplade. Men du kan også sagtens købe store pitabrød fra bageren, men så er der kun topping til 8 pitabrød.
 
Jeg bruger hjemmelavet tomatpesto, men du kan selvfølgelig også bare købe det. 
 
De kan fryses. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Mini Pizza - Pitabrød Pizza Med Tomatpesto, Ost Og Stegte Champignon Mini Pizza - Pitabrød Pizza Med Tomatpesto, Ost Og Stegte Champignon Mini Pizza - Pitabrød Pizza Med Tomatpesto, Ost Og Stegte Champignon