Små lækre mini pølsehorn formet som små croissanter smager så godt og de tager ingen tid at lave. De er perfekte som små hapsere til tapasbordet eller små hapsere til ture, fordi de også er gode kolde.

Ja, I kender mig efterhånden ret godt. I hvert fald min kærlighed for butterdej! Jeg kan ikke lave et indlæg uden at linke til min liste med alle mine opskrifter med butterdej, som I kan finde lige HER. Der er alt fra små tærter og butterdejspakker til lækre butterdejsstænger med det bedste fyld (psst, der er blandet andet en Big Mac stang!).

Jeg elsker at lave hapsere at butterdej, fordi det er så hurtgt, nemt og lækkert. Det er min favorit snack til gæster, fordi jeg kan forberede og lave dem dagen før og enten servere kolde eller lune før gæsterne kommer. Så nemt!

Tips til disse mini pølsehorn

I stedet for purløg, så kan du bruges frisk persille eller meget finthakket rødløg.

Disse butterdejshapsere er frysevenlige og de kan serveres varme som kolde, så de er super at have med på tur eller have dem som velkomstsnack til gæster, fordi de kan laves i forvejen.

Mini Croissanter Med Cocktailpølser Og Flødeost - Mini Pølsehorn Mini Croissanter Med Cocktailpølser Og Flødeost - Mini Pølsehorn Mini Croissanter Med Cocktailpølser Og Flødeost - Mini Pølsehorn

Mini Croissanter Med Cocktailpølser Og Flødeost - Mini Pølsehorn
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Mini Croissanter Med Cocktailpølser Og Flødeost - Mini Pølsehorn

Lækre små butterdejshapsere med cocktailpølser og flødeost. 
Ret Snack
Køkken Amerikansk
Keyword Butterdej, Cocktailpølser, Flødeost
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 15 stk

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft,
 • Smør butterdejspladen med fllødeost helt ud til kanterne. 
 • Hak purløg og drys over.
 • Kom salt og peber på.
 • Skær nu pladen ud i 15 lange trekanter. 
 • Kom en cocktailpølse på bunden af hver trekant og rul nu helt ned til spidsen, så pølsen dækkes i butterdej. Så skulle det gerne ligne en lille croissant. 
 • Gentag dette med alle 15.
 • Kom dem på en bageplade, og pensel alle med æg.
 • Drys sesam på nogle og birkes på andre. 
 • De skal nu bage i ca. 20 minutter eller, indtil de er flotte gyldne. 
 • Så kan de serveres. 
 • Velbekomme. 

Noter

Disse hapsere kan servere både varme og kolde og så er de frysevenlige. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Mini Croissanter Med Cocktailpølser Og Flødeost - Mini Pølsehorn Mini Croissanter Med Cocktailpølser Og Flødeost - Mini Pølsehorn Mini Croissanter Med Cocktailpølser Og Flødeost - Mini Pølsehorn