Madplan Uge 9 er med 7 skønne retter til aftensmaden for hele familien. Heriblandt crunch wraps og one pot pasta.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 9

Kylling Crunch Wraps

Mandag: Kylling crunch wraps med salat til.

Pastasalat

Tirsdag: Pastsalat med pesto, parmaskinke og æg. Der kan også serveres lidt brød til.

Kylling Og Karry Stang

Onsdag: Kylling og karry butterdejsstang med salat til.

One Pot Pasta Med Karry, Grøntsager Og Kødboller

Torsdag: One pot pasta med karry, grøntsager og kødboller.

Big Mac Pitabrød Pizza

Fredag: Big Mac pitabrødspizza med salat til.

Rösti Med Ost

Lørdag: Rösti med ost, helstegt nakkefilet i ovnen og en salat med dressing.

Aubergineruller med oksekød

Søndag: Aubergineruller med ris.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂