Jeg elsker denne rissalat! Det er en rissalat inspireret af min mors opskrift. Denne rissalat plejer vi at få som forret nytårsaften og min mor laver altid en stor portion, så der er rester til næste dag og det er bare den bedste måde at starte det nye år med rissalat til morgenmad!

Hvis du søger andre opskrifter med rejer, så er alle mine opskrifter med rejer lige HER. Der er blandt andet opskrift på en herlig rejesalat til sandwiches.

Denne salat med ris og rejer er en ret som gæsterne vil elske og den er bare så nem at lave! For mig så bringer denne rissalat gode minder og glade dage.

Denne rejesalat har sågar været min aller bedste ven 1. januar for mange år siden, da en fyr jeg datede valgte at slå op lige før midnat nytårsaften. Der var det lige denne fantastiske rissalat, som kunne få humøret op på den aller første dag i det nye år. Ak ja, jeg lover jer… det her er bare en skøn rissalat! Griner.

Tips til rissalat

Du kan tilføje lidt stegt bacon til rissalaten.

Du kan bruge iceberg, romaniesalat eller hjertesalat, som bund til denne salat.

I stedet for at pynte med karse, så kan du pynte med f.eks. dild eller purløg.

Du kan også tilføje grøntsager til denne opskrift, vi har bare altid spist den plain.

Lækker Og Cremet Rissalat Med Rejer Og Karrydressing Lækker Og Cremet Rissalat Med Rejer Og Karrydressing Lækker Og Cremet Rissalat Med Rejer Og Karrydressing

Jeg er tilbage på YouTube med én ny video om ugen og denne opskrift er nu kommet på YouTube! Så hvis du hellere vil se opskriften på video, så kan du se min madvideo på denne lækre rissalat lige her.

Lækker Og Cremet Rissalat Med Rejer Og Karrydressing
Udskriv Pin Opskriften
4 fra 2 stemmer

Lækker Og Cremet Rissalat Med Rejer Og Karrydressing

Skøn rissalat, som vi i min familie ofte serverer som forret. Den er nem at lave og smager fantastisk. Se også opskriften på video lige HER
Ret Forret, Frokost
Keyword Rejer, Rissalat
Forb. tid 13 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog risene efter pakkens anvisning og lad derefter risene køle helt af i køleskabet.
  • Hak rødløget.
  • Kom ris, rødløg, creme fraiche, mayonnaise og karry i en skål og rør det sammen.
  • Tilføj fløde, indtil ønsket konsistens.
  • Smag den til med godt med salt og peber.
  • Rør nu rejerne i, men gem evt lidt til at pynte toppen med.
  • Hak noget salat og læg i bunden af et fad eller på en stor tallerken og kom rissalaten ovenpå.
  • Pynt med karse og skovsyre og så er den klar til servering. 
  • Velbekomme. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Lækker Og Cremet Rissalat Med Rejer Og Karrydressing Lækker Og Cremet Rissalat Med Rejer Og Karrydressing