Indbagte bøffer i butterdej med flødeost og bløde løg! De er altså virkelig et hit. Sprød butterdej, saftig bøf, flødeost og de bløde løg går fantastisk sammen. Server dem til en salat og/eller kartofler og så har du en skøn aftensmad.

Jeg har masser af opskrift med oksekød her på bloggen foruden disse indbagte bøffer. Du kan finde alle mine opskrifter med oksekød lige HER. Der er alt fra Big Mac opskrifter (som butterdejsstang, pizza, nachos osv) til lækre gryderetter og madpakke idéer.

Vi er helt vilde med disse indbagte bøffer herhjemme. De er nemme at lave og så går oksekød godt sammen med butterdej, bløde løg og flødeost.

De kan nydes som en del af aftensmaden med lækre ovnbagte kartofler til eller sprøde fritter og en lækker salat med en god dressing. Jeg har masser af opskrifter på salater lige HER.

Tips til disse indbagte bøffer

Du kan bruge f.eks. pikantost i stedet for neutral flødeost eller anden slags flødeost.

Du kan også bruge feta eller andet ost.

Drys evt toppen med birkes eller sesam før de bages – det smager også herligt.

De kan fryses. Så skal de blot tøes op i køleskabet og så lunes i ovnen.

Indbagte Bøffer Med Flødeost Og Bløde Løg - Bøffer I Butterdej Indbagte Bøffer Med Flødeost Og Bløde Løg - Bøffer I Butterdej Indbagte Bøffer Med Flødeost Og Bløde Løg - Bøffer I Butterdej

Indbagte Bøffer Med Flødeost Og Bløde Løg - Bøffer I Butterdej
Udskriv Pin Opskriften
4 fra 1 stemme

Indbagte Bøffer Med Flødeost Og Bløde Løg - Bøffer I Butterdej

Jeg elsker indbagte bøffer!
Ret Aftensmad
Keyword Bøf, Butterdej, Flødeost
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 6 stk

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 • Skær løgene i tynde strimler og steg i lidt olie på høj varme i et par minutter. Skru herefter ned på lav/middel varme og giv dem 15-20 minutter eller indtil gyldne, bløde og lækre.
 • Kom så lidt salt i.
 • Form 6 bøffer ud af oksekødet og steg dem 1-2 minutter på hver side på en varm pande med lidt olie, salt og peber.
 • Kom butterdejspladen ud på bordet og del den i 6 firkanter.
 • Fordel de bløde løg på midten af de 6 firkanter(husk at du skal kunne lukke dem, så lad evt. nogle løg blive tilbage, så de ikke bliver overfyldt).
 • Kom nu en god klat flødeost på, salt og peber og til sidst en bøf på hver.
 • Træk nu forsigtigt i butterdejen, så de er nemmere at lukke.
 • Når de alle er lukket, så kommes de på en bageplade og pensles med æg.
 • De skal nu bage i cirka 15 minutter eller indtil flotte gyldne.
 • Så er de klar til servering.
 • Velbekomme.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!Indbagte Bøffer Med Flødeost Og Bløde Løg - Bøffer I Butterdej Indbagte Bøffer Med Flødeost Og Bløde Løg - Bøffer I Butterdej