Pastaret med cremet sauce af flødeost og hjemmelavet pesto smager himmelsk! Specielt serveret med rucola og hjemmelavede semitørrede tomater.

Jeg elsker pasta, som i virkelig elsker pasta! Det kan bruges til så mange forskellige retter. Jeg har masser af opskrifter med pasta på bloggen og dem har jeg samlet lige HER. Der er alt fra lækker lasagne og pastabake til one pot pasta og pastasalater.

Cremet Pastaret Med Pesto- Pasta Med Hjemmelavet Pesto
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Cremet Pastaret Med Pesto- Pasta Med Hjemmelavet Pesto

Skøn pastaret med hjemmelavet pesto og semitørrede tomater
Ret Aftensmad, Pastaret
Køkken Dansk
Keyword Flødeost, Pasta, Pesto
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning. 
  • På en stor pande smeltes flødeost og røres sammen med pesto. 
  • Vend nu pastaen i og så er retten klar til servering med rucola og semitørrede tomater
  • Velbekomme. 

Noter

Pastaretten kan nydes varm og kold. 

Pastaret Med Pesto

Du kan bruge hvilken som helst pesto. Jeg brugte min hjemmelavet græskarkernepesto.

Pastaretten kan nydes både varm og kold.

Pastaretten er fantastisk med hjemmelavede semitørrede tomater i. De giver retten både søde og syre og masser af smag.

Du kan vælge at komme grøntsager i, hvis den spises kold og derved have en pastasalat.

Pasta og pesto går hånd i hånd og med flødeost blandet i, så det er bare en af de lækreste pastaretter. Min hjemmelavede pesto gør retten ekstra god, fordi det virkelig er en god og nem pesto. Jeg elsker hjemmelavet pesto. Flødeosten gør pastaretten ekstra lækker og cremet.

Da denne pastaret er god både varm som kold, så er den super til madpakken eller til ture.

Pastaret Med Pesto

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Pastaret Med Pesto
Pastaret Med Pesto