Skønne og nemme butterdejshapsere til madpakken, picnic, børnefødselsdage eller en lækker hapser til buffetbordet. Disse butterdejshapsere er så nemme at lave og så smager de herligt.

Skulle du tilfældigvis være lige så vild med butterdej som jeg, så kan jeg anbefale DENNE liste med alle mine opskrifter med butterdej. Den er proppet med både andre slags butterdejshapsere, snacks, tærter, desserter og meget andet lækkert!

Jeg har altid været vild med butterdej. Man kan lave så meget med det både i det søde og i det salte køkken.

Vi nyder at have sådanne butterdejshapsere, som disse i fryseren. Så har vi lidt nemt til ture, specielt om sommeren.

Tips til disse butterdejshapsere

I stedet for mediser, så kan du bruge hakket oksekød, kyllingekød, svinekød osv. Men så anbefaler jeg at du bruger kød med en højere fedt % og rører et æg eller 2 i kødet, så du beholder noget saft i butterdejshapserne.

Disse butterdejshapsere kan fryses. De skal blot tø op i køleskabet før de lunes i ovnen. De er dog også lækre kolde i madpakken eller med på tur.

I stedet for at drysse toppen med birkes, så smager sesam også helt fantastisk. Du kan også bruge hakkede græskarkerner eller solsikkekerner.

Butterdejshapsere Inspireret Af Engelske Pølsehorn Med Et Twist Butterdejshapsere Inspireret Af Engelske Pølsehorn Med Et Twist Butterdejshapsere Inspireret Af Engelske Pølsehorn Med Et Twist

Butterdejshapsere Inspireret Af Engelske Pølsehorn Med Et Twist
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Butterdejshapsere Inspireret Af Engelske Pølsehorn Med Et Twist

Små lækre butterdejshapsere med medister og et lille twist af løg, ketchup og sød sennep. Engelske pølsehorn laves af fersk pølsekød uden skind, så jeg bruger medister.
Ret Butterdejshapsere, hapser
Keyword Butterdej, Medister
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 20 stk

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Hak løget fint.
 • Tag kødet ud af skindet og kom kødet i en skål med løg og lidt salt og peber. Rør det godt sammen.
 • Rul de to butterdejsplader ud og fordel kødet i 4 portioner. 
 • Del butterdejspladerne op i 2 stykker hver, så den deles på den lange side og du har 4 stykker i alt. 
 • Det der nu før var den korte side er nu den lange side på de 4 plader. På hver plade kommes 1-2 striber ketchup og sød sennep på langs den nye lange side.
 • Ovenpå striberne formes nu 1 lang pølse af en portion kødet fra den ene side til den anden af butterdejsstykke. Nu skal butterdejen blot rulles udenom og lukningen lukkes med fingrene eller med bagsiden af en kniv.
 • Dette gentages med de 3 andre stykker butterdej og de resterende portioner kød.
 • Skær nu hver pølse med butterdej ud i 5 stykker.
 • Kom de 20 stykker på en bageplade og pensel dem med æg.
 • De skal nu bage i 20-25 minutter eller indtil flotte gyldne.
 • Så er de klar til servering.
 • Velbekomme. 

Noter

Er du i tvivl om trinene, så har jeg her en anden opskrift med fremgangsmåden beskrevet anderledes og der er link til en af mine videoer på youtube, hvor jeg laver nogle lignende hapsere. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Butterdejshapsere Inspireret Af Engelske Pølsehorn Med Et Twist Butterdejshapsere Inspireret Af Engelske Pølsehorn Med Et Twist Butterdejshapsere Inspireret Af Engelske Pølsehorn Med Et Twist