Baileys is smager fantastisk og denne opskrift er den bedste jeg nogensinde har smagt. Smagen af Baileys overdøver ikke – den er mild og god. Fordi der er alkohol i Baileys, så hjælper den samtidig med at gøre isen ekstra lækker og blød.

Dessert er noget jeg elsker. Jeg elsker det søde køkken og is er en af mine favoritter. Jeg laver stort set is hver uge og hvis ikke flere gange om ugen. Du skal finde alle mine opskrifter på og med is lige HER. Der er både opskrifter uden ismaskine og nogle som kræver ismaskine.

Har du ingen ismaskine, så kan jeg anbefale denne Baileys is i stedet for. Den kræver ingen ismaskine og smager fantastisk. Så kan du også lave min baileys chokoladesauce til eller swirle i, som jeg gør i denne opskrift.

Tips til denne Baileys is

Jeg swirler Baileys chokoladesauce i isen, men du kan også nemt servere den ved siden af og så kan man selv tage den mængde, som man ønsker (den smager himmelsk).

Denne isopskrift kræver en ismaskine for at opnå en cremet og lækker is.

Baileys Is Med Chokoladesauce - Hjemmelavet Is Med Baileys

Den smager virkelig himmelsk.

Baileys Is Med Chokoladesauce - Hjemmelavet Is Med Baileys

Det er en af mine favorit isopskrifter!

Baileys Is Med Chokoladesauce - Hjemmelavet Is Med Baileys
Baileys Is Med Chokoladesauce - Hjemmelavet Is Med Baileys
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 5 stemmer

Baileys Is Med Chokoladesauce – Hjemmelavet Is Med Baileys

Den bedste opskrift på Baileys is. Opskriften kræver ismaskine.
Ret Is
Køkken Dansk, Italiensk
Keyword Baileys, Baileys Is, Gelato
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer og sukker sammen til en luftig æggesnaps.
  • Rør fløde, mælk og Baileys i.
  • Kom det hele i en gryde og varm langsomt op til 82 grader under konstant omrøring.
  • Si massen i en bøtte og stil bøtten i køleskabet i 4 timer eller, indtil massen er helt afkølet.
  • Kom isen på ismaskine, og kør i 30-50 minutter alt efter hvor hurtigt din maskine den fryser.
  • Kom den færdige is i en bøtte og i mellem hver 2-3 skefulde, så tilføjes lidt Baileys chokoladesauce.
  • Kom isen i fryseren i et par timer, så den kan sætte sig, og så er den klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Du kan også nemt brugt en købt chokoladesauce eller lade være med at tilføje noget og blot lave en lækker Baileys is. 
Isen kan nemt lave et par uger i forvejen før den serveres. 
Swirler du chokoladesaucen i isen, som jeg gør. Så kan saucen ske at krystalisere en smule, men mikset af is og chokoladesirup smager fantastisk. Du kan også nemt servere chokoladesaucen til i stedet for at komme den i isen. 

Legering af iscreme

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Baileys Is Med Chokoladesauce - Hjemmelavet Is Med Baileys
Baileys Is Med Chokoladesauce - Hjemmelavet Is Med Baileys