Det her er lasagne møder tomatsuppe med kødboller. Det er en virkelig skøn og anderledes lasagne. Den er lavet med ricotta og gouda i stedet for bechamelsauce, så denne lasagne minder ikke om den lasagne, som du måske plejer at lave. Men med det sagt, så smager den herligt og den er rigtig nem at lave!

Det her er lasagne møder tomatsuppe med kødboller. Det er en virkelig skøn og anderledes lasagne. Min kæreste ønskede sig lasagne til frokost og jeg havde lyst til tomatsuppe med kødboller. Jeg tryllede derfor lidt i køkkenet og jeg må sige, at vi begge blev meget glade for resultatet. Han fik lasagne og jeg fik smagen af tomatsuppe og kødboller. Helt igennem lækker ret og skøn til hele familien.

Søger du andre idéer til aftensmaden, så har jeg en liste lige HER med alle mine aftensmadsopskrifter.

Tips til denne lasagne med kødboller

Du kan nemt tilføje bechamel, hvis du ønsker det og så droppe ricotta.

Lasagnen er frysevenlig.

Lasagne Med Kødboller - Opskrift På Lasagne Med Kødboller

Vil du hellere se mig lave lasagnen på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Lasagne Med Kødboller

Lækker lasagne, som er lavet med kødboller i stedet for oksekød. Lasagne er inspireret at tomatsuppe, så der er derfor ikke bechamelsauce i (dette kan du dog nemt selv tilføje). 
Ret Aftensmad, Lasagne
Køkken Dansk
Keyword Kødboller, Pasta, Tomatsauce
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Hak løg og hvidløg.
 • I en stor gryde steges løg og hvidløg med lidt olie.
 • Når løgene er bløde, så tilføjes passata, vand, bouillonterninger, salt, peber, basilikum, cayennepeber og kødboller.
 • Varm mikset godt op, så bouillonterningerne kan smelte.
 • Smag nu til og se om retten mangler mere salt, peber, cayennepeber og/eller basilikum
 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Kom lasagneplader i bunden af fadet og fordel en del af kødbollemikset over. Du bestemmer selv hvor mange lag du ønsker i din lasagne.
 • Drys lidt goudaost over (jeg gemmer 150 gram til toppen).
 • Nu et nyt lag lasagneplader og smør ricottaost på (jeg laver kun et lag ricotta i min lasagne, men du kan sagtens tilføjes et lag mere senere, hvis du ønsker det).
 • Fordel så endnu en portion af kødbollemikset over og lidt mere gouda.
 • Så endnu et lag lasagneplader, kødbollemiks, gouda og fortsæt indtil du har brugt dit kødbollemiks op.
 • På toppen kommer jeg de 150 gram gouda på.
 • Lasagnen er nu klar til at blive bagt i ovnen i cirka 40 minutter. Lad den herefter køle i 15-20 minutter før den serveres.
 • Velbekomme.

Noter

Lasagnen kan nemt fryses. 
Du kan selv tilføje bechamelsauce og droppe ricotta. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Lasagne Med Kødboller - Opskrift På Lasagne Med Kødboller