Tartarsauce smager himmelsk og er super nem at lave. Denne sauce tartare er perfekt til fritter og friteret fisk eller på en rugbrød med fiskefilet eller fiskefrikadeller eller i en fiskesandwich eller meget andet.

Tartarsauce er rigtig nemt at lave og kræver ikke mange ingredienser. Dette er den bedste opskrift, som jeg har smagt. Den er fed og letsyrligt og har en helt fantastisk smag. Saucen her kan fint holde sig 4 dages tid på patentglas, så den kan fint forberedes i forvejen.

Bruges denne sauce tartar til f.eks. buffetbordet eller til sammenkomster med fisk på bordet, så lav rigeligt, da dippen går som varmt brød!

Prøv også hjemmelavet remoulade.

Tartarsauce
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Tartarsauce

Hjemmelavet tartarsauce er perfekt til fritter og friteret fisk eller i en fiskeburger eller på en rugbrød til fiskefrikadeller og meget andet.
Ret Tartarsauce
Køkken Fransk
Keyword Dip, Sauce Tartar
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 7 minutter
Antal 1 portion

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak rødløg, purløg. cornichoner og kapers.
  • Mix de 4 ingredienser sammen med mayonnaise, creme fraiche og lidt salt og peber.
  • Smag tartarsaucen til med citronsaft og evt. mere salt og peber.
  • Velbekomme.

Noter

Saucen kan fint holde 4 dage på patentglas på køl.

Opbevaring af tartarsauce

Saucen kan fint holde 4 dage på patentglas på køl eller i anden lufttæt beholder eller sprøjtepose.

Sådan laves tartarsauce

Hvad serverer man til tartarsauce

Tartarsauce er en alsidig sauce, som passer til mange forskellige retter. Denne cremede ideel til en bred vifte af fisk og skaldyr. Du kan servere den med stegt eller friteret fisk som torsk, rejer, eller blæksprutteringe for at tilføje et lag af smag og syre til retterne.

Derudover fungerer tartarsauce godt som en dressing eller sauce til forskellige sandwichvariationer. Prøv den som en alternativ sauce til mayonnaise eller ketchup i en saftig burger, en sandwich med pålæg eller steakstrips eller en bruger med friteret kylling.

Hjemmelaver sauce tartar passer også godt til nuggets og andre friterede variationer af kylling. Den er også god til grillede majskolber og grøntssagsstave.

Tartarsauce er også perfekt til pommes frites, bønnefritter, og ovnbagte kartofler og faktisk også kogte kartofler – varme kogte kartofler med køleskabskold tartarsauce smager himmelsk!

Tartarsauce
Hjemmelavet tartarsauce

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.