Hjemmelavede løgringe skal ikke undervurderes! De er fantastiske alene med en lækker dip til. F.eks. som servering til tapasbordet eller snack. De er også virkelig lækre i en saftig burger eller sandwich. Sprøde løgringe er bare gode!

Sprøde Løgringe - Opskrift På Hjemmelavede Løgringe
Udskriv Pin Opskriften
4.56 fra 9 stemmer

Sprøde Løgringe – Opskrift På Hjemmelavede Løgringe

Sprøde løgringe er perfekte i din sommerburger!
Ret Løgringe, Snack
Køkken Amerikansk
Keyword Løg
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Kom olie i en gryde, så den kan varme op. Det skal varmes til 180-190 grader.
 • Rør mel, bagepulver, salt og danskvand sammen.
 • Kom lidt mel i en skål.
 • Skær løgene ud i 1 cm tykke skiver, og tryk ringene ud.
 • Vend ringene i mel og så skal de over i dejen og dækkes – lav 3-4 løgringe ad gangen.
 • Jeg brugte en kødnål og stak en i en ring, dyppede den i dej og kom den herefter i olien. Så bliver fingrene ikke snasket og du får pæne løgringe, fordi dejen ikke ødelægges af f.eks. en gaffel eller andet.
 • Løgringene skal stege i olien i 4-6 minutter eller, indtil lækre sprøde.
 • Kom dem på noget køkkenrulle, og drys med salt.
 • Gentag det med flere løgringe.
 • Når alle er færdige, så er de klar til servering.
 • Velbekomme.

Noter

Vidste du godt, at du kan gemme de løgringe der ikke bliver spist i køleskabet og så varme dem i ovnen på 200 grader varmluft i cirka 5 minutter dagen efter og så har du lækre sprøde løgringe igen. Smart ikke? Så hver endelig ikke bange for at lave for mange.

Løgringe

Når jeg er ude og spise burger, og jeg ser, at der er en burger med sprøde løgringe, ost og bacon – så er det den jeg vælger! Der er intet som kombinationen af sprøde løgringe, bacon og cheddar. Det er min favorit burger!

Du kan tilføje krydderi i dejen.

Nogle gange tilføjer jeg lidt vodka i dejen, fordi alkohol fordamper hurtigere og dette giver en ekstra sprød dej. Men denne opskrift giver altså også lækre løgringe.

Vidste du godt, at du kan gemme de løgringe der ikke bliver spist i køleskabet og så varme dem i ovnen på 200 grader varmluft i cirka 5 minutter dagen efter og så har du lækre sprøde løgringe igen. Smart ikke?

Lidt vodka i dejen kan også være med til at gøre løgringene ekstra sprøde.

Jeg laver sprøde løgringe med samme dej, som jeg bruger til mine chili cheese tops, chili cheese tops med bacon og min indbagt kylling (der er dog et lille twist i dejen til kyllingen). Alle 3 ville være lækre i en snackkurv sammen med løgringene, og dine gæster vil elske det! Lav evt. 3 lækre dips til?

Løgringe - Opskrift På Hjemmelavede Løgringe

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Løgringe