Lækre Sloppy Joe toast med hjemmelavet kødsauce og cheddar. Min kødsauce er med masser af bacon, som bestemt gør disse toasts ekstra lækre. Du kan lave en masse og fryse ned og derved har til travle dage.

Denne toastopskrift er lavet med en rest kødsauce. Du bestemmer helt selv om du vil bruge din opskrift på kødsauce eller min. Den som jeg har brugt finder du opskriften på lige HER. Den er lavet med masser af bacon.

Tips til disse Sloppy Joe toasts:

Det er vigtigt at kødsaucen ikke er for våd, da det vil gøre disse toasts våde. Hvis du følger min opskrift på kødsauceså har den den rette konsistens. Hvis du bruger en anden opskrift og den virker lidt våd, så kan du komme kødsaucen på en pande og lade den reducere en smule.

Jeg lavede 8 lækre toasts og frøs 6 af de færdige toasts ned. Så er det blot at tø dem op og lune i ovnen. Så er der nem og lækker frokost eller aftensmad til en anden dag.

Du kan sagtens bruge anden ost end cheddar – Gouda ville være lækkert.

Du kan også bruge boller, flutes eller andet brød og lave dem i en paninimaskine i stedet for toastmaskine.

Sloppy Joe Toast - Toast Med Kødsauce Og Cheddar - Opskrift På Toast Sloppy Joe Toast - Toast Med Kødsauce Og Cheddar - Opskrift På Toast Sloppy Joe Toast - Toast Med Kødsauce Og Cheddar - Opskrift På Toast

Sloppy Joe Toast - Toast Med Kødsauce Og Cheddar - Opskrift På Toast
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Sloppy Joe Toast - Toast Med Kødsauce Og Cheddar - Opskrift På Toast

En super nem og lækker måde at få brugt overskydende kødsauce på. Lækre sloppy joe toast. Min opskrift på kødsauce finder du HER.
Ret Aftensmad, Frokost
Keyword Kødsauce, Sloppy Joe, Toast
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 8 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smør alle toastbrød med smør på den ene side.
  • Vend 8 af dem rundt (evt på et skærebræt eller bagepapir), så de har smørsiden nedad.
  • Kom lidt ost på de otte skiver og kom herefter kødsauce på dem.
  • Tilføj lidt mere ost ovenpå.
  • Kom nu de andre brødskiver ovenpå med smørsiden op ad og tryk lidt på dem. 
  • De kan nu laves i en toastmaskine, paninimaskine, steges på panden eller i ovnen indtil de er sprøde, det er helt op til dig.
  • De er nu klar til servering. 
  • Velbekomme.

Noter

Du kan nemt fryse disse toast, når de er lavet færdigt. Så har du nemt mad til en travl dag.
Læs gerne mine tips til denne opskrift øverst i indlægget.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Sloppy Joe Toast - Toast Med Kødsauce Og Cheddar - Opskrift På Toast Sloppy Joe Toast - Toast Med Kødsauce Og Cheddar - Opskrift På ToastSloppy Joe Toast - Toast Med Kødsauce Og Cheddar - Opskrift På Toast