Salamiruller smager bare så godt! De er perfekte til tapasbordet, frokostbordet eller som forret.

Hvis rullerne med salami serveres som forret, så servér dem sammen med lidt salat, godt brød og lidt smør. Skal de på frokostbordet så er de godt egnet som pålæg på en god skive rugbrød.

Til tapas anbefaler jeg f.eks. lidt godt brød, kiks, knækbrød og/eller rugbrødschips og så andre gode lækkerier som pesto, tapenade, kød og ost.

Prøv også serranoruller

Salamiruller
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Salamiruller

Opskrift på salamiruller – perfekt til tapasbordet og brunchbordet sammen med lidt lækkert brød, kiks eller knækbrød.
Ret Salamiruller
Køkken Amerikansk, Fusion
Keyword Salami
Forb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter

Ingredienser

 • 1/3 peberfrugt
 • ½ lille rødløg
 • ½ bdt purløg
 • 100 g salami prosciuttello eller andre store skiver salami
 • 150 g flødeost naturel
 • 75 g pesto jeg brugte tomatpesto
 • salt
 • peber

Handl hele opskriften hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind.

  Sådan gør du

  • Finhak peberfrugt, rødløg og purløg.
  • Kom 1-2 stykker film ud på køkkenbordet og fordel salamien. Jeg bruger nogle meget store stykker salami, men de er ret tynde. Så jeg lægger dem lidt ovenpå hinanden og de fylder cirka et areal på 20 cm x 25 cm – lidt mere eller mindre gør ikke noget.
  • Rør lidt i flødeosten, så den bliver en smule blødere og fordel den så over det hele i små klatter på salamien og smør det efterfølgende ud.
  • Drys peberfrugt, rødløg, purløg og lidt salt og peber over. Tryk alt fyldt godt ned i flødeosten.
  • Smør pestoen ud og rul så det hele forsigtigt til en stram rulle. Vikl filmen godt rundt om rullen og stram siderne godt. Kom rullen på køl i en times tid – kan dog også være på køl i et par dage.
  • Pak rullen ud og skær i skiver og så er den klar til servering. Velbekomme.

  Noter

  Rullen kan fint holde 2-3 dage på køl i lufttæt beholder eller pakket ind i filmen.

  Tips til opskrift på salamiruller

  Rullen kan fint holde 2-3 dage på køl i lufttæt beholder eller pakket ind i filmen. Du kan også bruge lige den pesto, flødeost og urter, som du bedst kan lide.

  Salamiruller

  Jeg er også at finde på de sociale medier:

  Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

  Min Instagram

  Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

  Relaterede indlæg

  Friterede pickles

  Friterede pickles

  Friterede pickles eller friterede syltede agurker smager himmelsk! Jeg har egentlig aldrig helt brudt mig om at spise syltede agurker “rent” altså uden noget. Men i burgere, dressinger, på hotdogs og meget andet synes jeg, at agurkesalat smager så godt. Jeg prøvede…

  Nemme mini pizzaer

  Nemme mini pizzaer

  Nemme mini pizzaer, som kan fyldes med lige det du allerbedst kan lide! Her har jeg lavet nogle favoritter som kartoffelpizza og pepperonipizza. Begge dele er pizzafyld, som vi virkelig elsker! Mini pizza er perfekt til både snack, buffetbordet, madpakken og…

  Filodejsruller med feta og pesto

  Filodejsruller med feta og pesto

  Filodejsruller med feta og pesto er en perfekt lille snack, som kan nydes alene eller sammen med andre lækkerier. De kan fint nydes uden dip, men ellers kan jeg anbefale f.eks. aioli eller anden dip til. Når vi får filodejsruller, så er det ikke altid kun som snack,…