Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme – Lækre Hapsere

Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme – Lækre Hapsere

Virkelig lækre rejehapsere med sprødt brød og en skøn fetacreme med semitørrede tomater. Fetacremen kan nemt laves dagen i forvejen og så tager de her hapsere ikke lang tid at sætte sammen. Disse hapsere er super som vekomstsnack eller en del af tapasbordet.

Hvis du søger andre idéer end blot disse rejehapsere, så har jeg masser af af hapsere på min blog. Du kan finde alle mine opskrifter lige HER. Der finder du et hav af lækre hapsere og andre rejehapsere! Der er hapsere med alt fra cremet svampefyld til hapsere med cherrytomater. Du finder også ishapsere med blandt andet skildpaddesmag, mars, snickers og andet lækkert.

De her hapsere smager virkelig skønt. De semitørrede tomater går virkelig godt sammen med feta og tomater går virkelig også godt sammen med rejer. Du kan finde min opskrift på semitørrede tomater lige HER.

Tips til disse rejehapsere

Fetacremen kan laves dagen før, så er disse hapsere endnu hurtigere at samle.

Hvis du ikke ønsker helt sprøde hapsere, så skal du blot bage brødene i kortere tid (6-7 minutter).

Jeg elsker, at bruge agurk og radiser med rejer, men friske urter på disse hapsere ville også pynte og smage herligt. Her vil jeg anbefale purløg, dild eller persille.

Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme - Lækre Hapsere Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme - Lækre Hapsere Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme - Lækre Hapsere

Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme - Lækre Hapsere
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme - Lækre Hapsere

Sprøde små hapsere med rejer og en fantatisk fetacreme med semitørrede tomater. Rejer og tomat går virkelig godt sammen. Fetacremen kan nemt laves dagen i forvejen. 
Ret Hapsere
Keyword Fetacreme, Rejer, Snack
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 50 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær 25 tynde skiver af hver baguette. 
  • Smør dem alle med smør og kom dem på 2 bageplader. 
  • De skal nu bage i 10-12 minutter eller indtil helt sprøde. 
  • I mellemtiden blendes de semitørrede tomater med feta og flødeost i en foodprocessor eller med en stavblender. Smag cremen til med salt og peber. 
  • Kom fetacremen i en sprøjtepose - så er det nemmere at anrette. 
  • Skær tynde skiver af agurk og radiser. 
  • Når brødene er færdige, så lad dem køle lidt og så kan de anrettes med fetacreme, agurk, radiser og rejer. 
  • Så er de klar til servering. 
  • Velbekomme. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme - Lækre Hapsere Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme - Lækre Hapsere Rejehapsere Med Brød Og Tomat/Fetacreme - Lækre HapsereSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *