Denne pastaret er bare så cremet og lækker! De semitørrede tomater giver en helt fantastisk smag til saucen. Jeg laver retten med bacon og edamamebønner.

Jeg elsker pasta, så i dag bringer jeg jer endnu en herlig opskrift med pasta. Denne pastaret tager ikke mere end 30 minutter at lave (hvis du har lavet de semitørrede tomater i forvejen eller bruger soltørrede tomater), så det er en skøn hverdagsret til de travle dage.

Jeg bruger selvfølgelig min opskrift på semitørrede tomater til denne pastaret og den opskrift kan I finde lige HER. De er ikke svære at lave og så smager de altså bare fantastisk i pastaretter, sandwiches, pitabrød, salater osv.

Tips til denne pastaret

Hvis der ønskes kød i retten, så kan du stege lidt kyllingebryst og tilføje i.

I stedet for fløde, så kan du bruge mælk, kaffefløde eller madlavningsfløde.

Denne ret vil også være god med grøntsager i. F.eks. ærter, peberfrugt, majs, løg osv.

Hvis du ikke selv vil til at lave semitørrede tomater eller ikke lige har nogle i køleskabet, så kan du også bruge soltørrede tomater, som har lagt i olie i stedet for.

Pastaret Med Bacon Og Sauce Af Semitørrede Tomater Og Flødeost Pastaret Med Bacon Og Sauce Af Semitørrede Tomater Og Flødeost Pastaret Med Bacon Og Sauce Af Semitørrede Tomater Og Flødeost

Pastaret Med Bacon Og Sauce Af Semitørrede Tomater Og Flødeost
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 6 stemmer

Pastaret Med Bacon Og Sauce Af Semitørrede Tomater Og Flødeost

Skøn pastaret med masser af smag og cremet sauce med semitørrede tomater og flødeost. Den pastaret gøres selvfølgelig endnu bedre med bacon!
Ret Aftensmad, Pastaret
Keyword Bacon, Flødeost, Pasta, Tomat
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  • Kom flødeost og de semitørrede tomater i en foodprocessor eller minihakker og kør, indtil du har en cremet blanding og tomaterne er godt hakkede.
  • Hak bacon i mindre stykker og steg på en pande. Når de er sprøde, så tages alt baconen af panden.
  • I den samme pande steges edamamebønner i 1-2 minutter i det tilbageværende baconfedt. 
  • Tilføj så flødeostblandingen og fløde.
  • Når flødeosten er smeltet, så smages mikset til med salt og peber.
  • Tilføj den kogte pasta og det meste af baconen.
  • Når det er rørt godt sammen, så er retten klar til servering med det sidste bacon på toppen. 
  • Velbekomme. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Pastaret Med Bacon Og Sauce Af Semitørrede Tomater Og FlødeostPastaret Med Bacon Og Sauce Af Semitørrede Tomater Og Flødeost