Jeg elsker denne her salat! Den er simpel og smager bare fantastisk. Den kan nydes som den er med brød til eller den kan serveres, som tilbehør til aftensmaden. Der kan også tilføjes lidt pasta eller ovnbagte nedkølede kartofler i salaten.

En salat behøver ikke være kedelig! Både min kæreste og jeg nød denne her salat bare med brød til og det var en virkelig skøn frokost! Let og fyldt med smag. De ristede pinjekerner tilføjer noget rigtig godt til salaten. Jeg elskede at tage billeder af denne salat, så I får altså hele 6 billeder i dag, det beklager jeg 😉

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Find andre herlige salatopskrifter på min blog lige HER.

Lækker Salat med Parmaskinke, Rucola Og Pinjekerner Lækker Salat med Parmaskinke, Rucola Og Pinjekerner Lækker Salat med Parmaskinke, Rucola Og Pinjekerner

Lækker Salat med Parmaskinke, Rucola Og Pinjekerner
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Lækker Salat med Parmaskinke, Rucola Og Pinjekerner

En virkelig skøn salat med masser af herligheder. Serveret med sprøde baguettes. Jeg bygger salaten, så den er mere billedevenlig, så alt kød, løg, pinjekerner, rucola, ost osv er ikke blevet brugt på billedet, men det sidste blev tilføjet bagefter. 
Ret Salat
Keyword Salat
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

 • 8 skiver parmaskinke (eller færre eller flere)
 • 75 g rucola
 • 1 lille rødløg skåret i tynde ringe
 • 5 radiser skåret i tynde skiver
 • 30 g pinjekerner
 • Granaost

Oliedressing

Sådan gør du

 • Rist pinjekernerne på en tør pande, indtil de er gyldne.
 • Skyl rucolaen.
 • Rør citronsaft og olie med lidt salt og peber, så har du en lækker oliedressing til at komme ovenpå salaten. 
 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Skær baguetten ud i skiver og smør dem med smør.
 • De skal bage i 5 minutter. 
 • I mens bygger du salaten med alle elemeter på et fad. 
 • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Lækker Salat med Parmaskinke, Rucola Og Pinjekerner Lækker Salat med Parmaskinke, Rucola Og Pinjekerner