Lækker Cremet Feta Dip

Lækker Cremet Feta Dip

Denne feta dip har jeg allerede lavet masser af gange. Vi elsker den herhjemme og gæster elsker den! Den er sommerlig og skøn!

6 personer
Du skal bruge:
250 gram feta (jeg bruger puck hvid ost)
200 gram flødeost natural
Et par spsk mælk
Lidt peber
2 tsk oregano

1 brev knorr tomatsalat dressing (pulver)
1/4 rød peber frugt
1-2 tomater
3 spsk vand
3 spsk olie

Frisk basilikum

Pitabrød og smør


Sådan laves den:

Se mig lave denne skønne dip på video lige HER 😀

Hak tomater og rød peberfrugt i mindre stykker.

Kom tomater og peberfrugt i en skål sammen med knorr pulver, olie og vand. Rør godt rundt og lad det trække i køleskabet i 1-2 timer.

Blend feta, flødeost, peber og oregano sammen. Tilføj en lille smule mælk ad gangen og blend indtil den har den cremet konsistens, som du ønsker.

Kom fetablandingen i en serveringsskål og kom tomatblandingen ovenpå (jeg kom kun lidt af den på, som ses på billedet, men det var blot for billedets skyld. Jeg kom alt tomatfyldet på efter billederne var taget) og drys hakket basilikum over.

Jeg kom lidt smør på nogle pitabrød og bagte dem i ovnen indtil de var lidt sprøde. Men alt brød kan bruges eller saltede kiks.

Mangler du nogle kolde desserter til den varme sommer? Så vil jeg varmt anbefalde min store dessert bog med 112 opskrifter i! Den er  proppet med lækre isopskrifter! Der er isopskrifter i som kræver ismaskine og andre, som kan laves helt uden maskine, så alle kan være med. Du finder også iskolde milkshakes, kager, tilbehør og toppings til is i bogen. Den kan købes lige her og du støtter samtidig mit arbejde med bloggen her, så jeg kan blive ved med at lave lækre opskrifter til jer 😀Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *