Kikærtedip er færdig på få minutter og det smager så godt. Du kan servere den som en dip på tapasbordet, servere den med salat og brød som en let frokost eller aftensmad eller blot nyde den, som en let lille snack.

Jeg elsker at bruge kikærter i køkkenet. Jeg har samlet alle mine opskrifter med kikærter lige HER. Der er blandt andet lækre salater med sprøde kikærter drysset over og en lækker hummuscreme med feta.

Det fantastiske ved denne kikærtedip er alt du kan lave den lige så den passer til dine smagsløg. Dette gør du ved at bruge din yndlingspesto, men jeg må virkelig anbefale min hjemmelavet græskarkernepesto, som smager så godt. Det er desuden en dip, som er færdig på bare 5 minutter, hvis du har lavet pestoen i forvejen eller købt den.

Tips til kikærtedip

Du kan bruge hvilken som helst pesto, du behøve ikke bruge min opskrift på hjemmelavet græskarkernepesto, men jeg må sige at den er virkelig god!

Jeg serverede hjemmelavet naan til, som er lækker brød der steges på panden og det skal ikke hæve, så det kan være færdig på bare 30 minutter.

Du kan også servere grøntssagsstænger til.

Kikærtedip Med Græskarkernepesto - Opskrift På Kikærtecreme Kikærtedip Med Græskarkernepesto - Opskrift På Kikærtecreme

Kikærtedip Med Græskarkernepesto - Opskrift På Kikærtecreme
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Kikærtedip Med Græskarkernepesto - Opskrift På Kikærtecreme

Kikærtedip med hjemmelavet pesto smager himmelsk. 
Ret Kikærtedip
Keyword Kikærter, Pesto
Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom kikærter, pesto, olie, citronsaft og salt i en foodprocessor. 
  • Kør, indtil du har en lækker kikærtedip, 
  • Smag dippen til med salt og evt. mere citronsaft. 
  • Kom dippen i en skål og server evt. med mere pesto på toppen og ristede græskarkerner. 
  • Så er dippen klar til servering med brød til. 
  • Velbekomme. 

Noter

Dippen kan holde sig 3-4 dage i lufttæt beholder i køleskabet. 
Husk, at dippen lave laves med hvilken som helst pesto. Du behøver ikke lave den selv. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Kikærtedip Med Græskarkernepesto - Opskrift På Kikærtecreme Kikærtedip Med Græskarkernepesto - Opskrift På Kikærtecreme