Ishapsere Inspireret Af Snickersis

Ishapsere Inspireret Af Snickersis

De her ishapsere er bare så gode! De er nemme at lave og kræver ingen ismaskine! Jeg har før lavet ishapsere, som smager af marsis og i dag er det blevet tid til nogle lækre snickersis hapsere! De er faktisk ikke svære at lave og de smager så skønt!

Vil du se hvordan jeg laver mine marsis hapsere? Så finder du opskriften her.

Du skal bruge en silikoneform, hvilken en du vælger er sådan set lige meget, bare der er plads til chokolade, is, karamelsauce og peanuts i dem. Jeg brugte en silikoneform med halvcirkler og de havde hver en diameter på 4 cm og plads til 15 stks. Du kan også bruge silikone muffinforme eller andre forme.

15 ishapsere

Du skal bruge:
200 gram god mælkechokolade
Evt kakaosmør – dette er dog helt op til dig. Det gør chokoladen mere flydende og derved bruger du knap så meget chokolade til hver hapser og derved er der plads til mere fyld indeni 🙂

Isen:
250 ml fløde
½ dåse kondenseret mælk (resten kan gemmes i en lufttæt beholder i køleskabet i et par uger)
50 gram god mælkechokolade
25 gram peanut butter

Sidst men ikke mindst:
Saltede peanuts
Købt karamelsauce – f.eks. Dr. Oetker eller Odense (jeg har endnu ikke lavet en god opskrift på karamelsauce, som egner sig til fryseren, så den er købt i denne omgang 😀 ellers kan du prøve dem med min hjemmelavet chokoladesirup i stedet for – så smager de stadigvæk fantastisk bare ikke af snickersis)

Opskriften på min chokoladesirup finder du lige HER

Sådan laves de:

Vil du hellere se mig lave hapserne på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Smelt de 200 gram mælkechokolade evt med lidt kakaosmør i mikrovnen 10-15 sekunder ad gangen og rør i det og fortsæt, indtil det er helt smeltet – det må endelig ikke blive for varmt, derfor få sekunder ad gangen.

Dæk alle halvcirklerne eller den form du benytter med den smeltede mælkechokolade ved at komme 1 tsk chokolade i hver og brug en ske til at dække formen helt med chokolade – der må ikke hver nogen huller.

Ryst det overskydende chokolade ud og kom chokoladen tilbage i skålen.

Skrab toppen af formen fri for chokolade, hvis der er kommet noget udenfor halvcirklerne (se evt min video).

Stil formen i fryseren, imens isen laves.

Smelt chokoladen til isen i mikroovnen på samme måde, som du gjorde før.

Pisk fløden stiv og tilsæt herefter den smeltede chokolade, peanut butter og kondenseret mælk og pisk igen, indtil alt er blandet godt. Pas på ikke at overpiske massen, brug evt en spatel til at folde det sammen til sidst (se min video for konsistens af isen).

Kom isblandingen i en sprøjtepose eller en pose, så er det nemmere at styre.

Tag silikoneformen med chokolade ud af fryseren og kom ½-1 tsk karamelsauce i dem alle. Kom nu 3-5 peanuts i hver form og tryk dem ned i karamellen – husk der skal være plads til is ovenpå og chokolade til sidst 🙂

Klip hul i sprøjteposen og sprøjt is i dem alle, men sørg for at have plads til lidt chokolade på toppen, så isen kan lukkes inde. Start evt med at komme lidt is i dem alle og ryst formen, så isen glatter sig ud og tilføj herefter mere is, hvis der er brug for det.

Stil formen tilbage i fryseren i 1 time eller indtil isen er fast nok til, at du kan komme chokolade på toppen.

Den chokolade, som du smeltede i starten har måske sat sig en smule i skålen. Du stiller blot skålen i mikroovnen igen og giver den 10 sekunder ad gangen og rører godt. Det burde smelte ret hurtigt.

Tag silikoneformen med is ud af fryseren og brug en ske til at komme chokolade ovenpå dem alle, så isen lukkes inde i chokoladen.

Stil dem i fryseren i 4-6 timer yderligere, så isen er helt fast.

Ishapserne er nu klar til servering 😀

Velbekomme!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *