Hjemmelavet Mandelkrokant – Mandelkrokant Til Desserter Og Is

Hjemmelavet Mandelkrokant – Mandelkrokant Til Desserter Og Is

Hjemmelavet mandelkrokant tager ingen tid at lave og det smager så godt i is og på andre desserter. Den kræver kun 2 ingredienser, så lad os komme i gang!

Mangler du opskrifter på is, så har jeg en masse opskrifter på bloggen og dem finder du lige HER. Der finder du blandt andet daim islagkage, hjemmelavet skildpaddeis, københavnerstang og meget andet. Jeg elsker bare is!

Tips til denne mandelkrokant

Ønsker du ikke mandler, men en anden form for krokant eller nougatine, så kan du bruge hasselnødder, valnødder eller andre nødder i stedet for.

Du kan tilføje en smule lakrids, vanilje, lidt salt eller andet i sukkeret for at give din krokant et lille pift. Her får du blot en grundopskrift og fremgangsmåde og så kan du selv ændre smagen eller nyde den som den er.

Prøv at komme denne mandelkrokant i eller ovenpå is… for hulan det er lækkert!

Husk at passe på varmen, vi ønsker ikke brændt karamel! Og rør endelig ikke i sukkeret, det skal have lov til at smelte selv. Brug hellere en bred pande eller gryde, så sukkeret kan blive strøget godt ud.

Hjemmelavet Mandelkrokant - Mandelkrokant Til Desserter Og Is Hjemmelavet Mandelkrokant - Mandelkrokant Til Desserter Og Is

Hjemmelavet Mandelkrokant - Mandelkrokant Til Desserter Og Is
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Hjemmelavet Mandelkrokant - Mandelkrokant Til Desserter Og Is

Hjemmelavet mandelkrokant fra onekitchenblog.com
Ret Tilbehør
Keyword Krokant, Mandelkrokant
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom mandlerne på en tør pande og rist dem, indtil lidt gyldne.
  • Kom mandlerne ud på en bageplade.
  • Kom sukkeret i en stor gryde eller på en pande og fordel sukkeret over det hele.
  • Tænd for fuld blus og rør ikke i sukkeret. Det skal have lov til at smelte selv.
  • Pas på varmen nu. 
  • Så snart sukkeret er smeltet og fået en gylden farve, så hældes det over mandlerne.
  • Lad krokanten køle helt ned og knæk den så i mindre strykker og knus i en minihakker eller foodprocessor. Du bestemmer selv hvor groft eller fint det skal hakkes.
  • Det er nu klar til servering eller blive opbevaret i en lufttæt beholder.
  • Velbekomme. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hjemmelavet Mandelkrokant - Mandelkrokant Til Desserter Og Is Hjemmelavet Mandelkrokant - Mandelkrokant Til Desserter Og IsSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *