Herlig hjemmelavet is med M&M’s. En is for hele familien, farverig og lækker. Den kræver selvfølgelig ingen ismaskine, så alle kan være med.

Is er elsket af mange (specielt mig):

Jeg kommer fra en familie, hvor vi elsker is. Specielt min mormor, min farmor og min far (han elsker jordbæris!), men jeg er nok den værste. Jeg kan ikke løbe fra at jeg elsker is. Jeg elsker hjemmelavet is og jeg elsker at besøge ismagerier, som laver deres egen is. Jeg drømmer faktisk også om at åbne mit eget sted en dag med masser af is – den hjemmelavet slags selvfølgelig! Jeg håber, at det bliver en realitet en dag.

Min kæreste gav mig en ny ismaskine for 3 uger siden… en alt for stor og dyr gave. Han ved, hvor stor min drøm er og han mente derfor, at det var på tide med en ny og bedre maskine. En maskine som kan producere is i samme kvalitet som på ismagerierne, men i meget mindre portioner (selvfølgelig). Så kan jeg komme i gang med at lave opskrifter og skrive ned i en (hemmelig) lille bog. Så jeg er klar til fremtiden i butik.

Jeg er så glad for den nye maskine (og for min søde kæreste)! Og jeg er faktisk allerede i fuld gang med at udvikle opskrifter, selvom jeg nok først får sådan en butik om nogle år. Jeg kan simpelthen ikke lade være! Jeg elsker tanken om at have mit eget sted en dag og har allerede over 200 idéer skrevet ned til forskellige is og det tal bliver ved med at vokse. Det fortæller nok bare lidt om, hvor meget jeg elsker idéen om en butik en dag.

Det skal selvfølgelig også lige nævnes, at jeg aldrig vil opgive denne blog (heller ikke for drømme om en isbutik). Denne blog vil altid være her og der vil altid komme nye opskrifter herinde. Jeg elsker nemlig at blogge og udvikle opskrifter (ja, jeg elsker jo også mad!).

Tips til denne M&m’s is:

Du kan droppe M&M’s og så har du en fantastisk basis opskrift på parfait is, som ikke kræver en ismaskine. Så kan du tilføje lige den smag, som du ønsker.

Søger du andre parfait opskrifter, så kan du se alle mine opskrifter HER.

Hjemmelavet Is Med M&M's - Is Uden Ismaskine - Parfait Med M&M's Hjemmelavet Is Med M&M's - Is Uden Ismaskine - Parfait Med M&M's

Du kan finde alle mine andre isopskrifter lige HER.

Hjemmelavet Is Med M&M's - Is Uden Ismaskine - Parfait Med M&M's
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Hjemmelavet Is Med M&M's - Is Uden Ismaskine - Parfait Med M&M's

Lækker hjemmelavet is med M&M's, som ikke kræver en ismaskine. Isen kan nemt laves op til en måned i forvejen, så der er nem dessert, hvis der kommer gæster. 
Ret Dessert
Keyword Is, Parfait
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 8 timer
Frysning 8 timer
Samlet tid 8 timer 10 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk fløde stift.
  • Pisk æggeblommer og sukker sammen til en æggesnaps.
  • Pisk fløde og æggesnapsen sammen - det er vigtigt at blandingen ikke er tynd, da det vil få M&M's til at falde til bunds. 
  • Fold M&M's i. Jeg kan godt lide dem hele, men hvis du ønsker M&M's over det hele, så hak dem i mindre stykker. 
  • Kom husholdningsfilm i en rugbrødsform og kom ismassen i.
  • Stil formen i fryseren i 8 timer eller indtil den har sat sig. 
  • Vend isen ud af formen og tag filmen af. 
  • Så er den klar til servering.
  • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Hjemmelavet Is Med M&M's - Is Uden Ismaskine - Parfait Med M&M's Hjemmelavet Is Med M&M's - Is Uden Ismaskine - Parfait Med M&M's