Wraps Med Skinke Og Ost

Wraps Med Skinke Og Ost

IMG_3698

De er bare så nemme og lækre!

Jeg har udgivet en stor dessert e-bog, som jeg håber, at du vil købe! Det vil betyde alverden for mig og det er også en kæmpe hjælp til bloggen og min YouTube kanal <3 Den kan købes lige HER 😀

Det skal du bruge:
Tortilla pandekager
Skinke
Tomatsauce
Mozzarellaost

IMG_3696

 

Sådan laves de:

Se mig lave dem HER på youtube

Kom sauce, skinke og ost i midten af tortilla pandekagerne og fold dem, som en lille wrap. De her kan sagtens laves på en pande, men jeg brugte min panini grill. De skal have cirka 3-5 minutter i grillen eller til de er gyldne og osten er smeltet indeni. Gentag dette med dem alle og server!

Velbekomme!

IMG_3699

What you need:
Tortilla pancakes
Ham
Tomato sauce
Mozzarella cheese

How to make them:

Watch me make them here on youtube

Add sauce, ham and cheese in center of the tortilla pancakes and fold them like a little wrap. These can easily be made on a pan, but I used my panini grill. They need about 3-5 minutes in the grill or until golden and the cheese is melted inside. Repeat this with all of them and serve!

Bon appetite!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *