Frisk Sommerdrink Med Hindbær Og Ananas

Frisk Sommerdrink Med Hindbær Og Ananas

Frisk og lækker sommerdrink! Det er blevet tid til noget koldt og lækkert, som både voksne og børn kan nyde i disse varme dage! I dag er det en lækker drink som serveres med vodka til de voksne og uden vodka til børnene (selvfølgelig 😉 ). Drinken er lækker både med og uden vodka og på den måde kan ungerne få det samme som de voksne, og føle sig som en del af fællesskabet!

Som barn var det altid lidt kedeligt at få stukket en sodavand i hånden, når de voksne fik farverige og spændende drinks! Jeg ville også have en! Men af gode grunde måtte jeg selvfølgelig ikke få en 😀 Så her er en drink, som alle kan være med på!

Det sjove ved denne drink er at den kan laves i lag, så du har gul i bunden og rød i toppen. Når man serverer den så blander man den selv sammen med et sugerør, men det er en sjov måde at servere den på.

Du bestemmer selv hvor mange drinks du vil lave, jeg tilføjer blot en ingrediensliste til ét glas og så ganger du selv op 🙂

Du skal bruge:

1 dl ananasjuice
1 dl hindbærsodavand
2 skiver øko citron
2 skiver øko lime
Et par friske mynteblade
1 håndfuld isterninger

1 shot vodka til de voksne kommes også i glasset

Fremgangsmåden står under billederne 😀

Sådan laves den:

Kom de 2 skiver lime og 2 skiver citron i glasset.

Kom isterningerne i glasset.

Kom myntebladene i – tryk dem evt lidt ned med et sugerør.

Er drinken til de voksne, så skal vodkashottet i nu. 

Held nu ananasjuicen i.

Held forsigtigt hindbærsodavanden ovenpå og så skulle der gerne være 2 lag i glasset.

Server og bed gæsterne om selv at røre i glasset med et sugerør, så alle smagene blandes.

Velbekomme!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *