Enchiladas – Lækre Tortillas Med Pulled Pork, Grøntsager Og Ost

Enchiladas – Lækre Tortillas Med Pulled Pork, Grøntsager Og Ost

Vildt lækre enchiladas! De her er Julia style – Det er derfor ikke helt rigtige enchiladas med enchilada sauce. Men jeg har lavet mit take på dem med hjemmelavet pulled pork, grøntsager og masser af ost. De smager forrygende og så er det altså bare en skøn aftensmad! Jeg elsker fyldte pandekager!

Som jeg nævnte i mit opslag i går med pulled pork nachos, så køber jeg ofte 2 nakkefileter, når de er på tilbud! Så planlægger jeg at lave pulled pork og så laver jeg dem begge på én gang i ovnen. Herefter så får vi en portion til aftensmad og så fryser jeg det resterende kød ned i portioner af 500 gram. Så har vi nemt kød til travle dage. Det kan være burgere med pulled pork, sandwiches, salat og pulled pork, nachos med pulled pork eller enchiladas! Hvis du vil prøve min opskrift på pulled pork, så trykker du blot HER. Du skal ikke være nervøs for at fryse pulled pork. Det er stadigvæk lige så åndssvagt lækkert, når det tages op og varmes, som da det lige var lavet 🙂

Når jeg skal bruge færdiglavet pulled pork fra fryseren, så tager jeg de portioner op, som jeg skal bruge, aftenen før og stiller portionerne i køleskabet. Når jeg så skal bruge det til f.eks. pulled pork enchiladas, så giver jeg lige kødet 1-2 minutter i mikroovnen, så fedtet smelter igen og kødet er nemt at rykke fra hinanden. Så det er nemmere at fordele i mine tortillas 🙂

Der er mad nok til 6-8 personer i denne opskrift, men du kan altså nemt gemme de tortillas, der ikke bliver spist i en lufttæt bøtte i køleskabet og så lune i ovnen næste dag 🙂

10 tortillas – nok til 6-8 personer

Du skal bruge:
10 tortillas
1 kg pulled pork (du finder min opskrift i teksten ovenover)
Creme fraiche – cirka 2 spsk til hver tortilla
1 rød peberfrugt skåret i tern
250 gram majs
2 groft hakkede rødløg

450 gram tomatsauce (altså en tomatsauce med smag, det kan være hjemmelavet eller købt pasta-eller pizzasauce)
*150 gram revet cheddar
*150 gram revet mozzarella

*Du kan sagtens bruge en mindre mængde ost! Jeg havde blot en del ost der skulle bruges og det ville jo være synd at smide ud, så det kom ovenpå 🙂

Sådan laves de:

Vil du hellere se mig lave disse enchiladas på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Smør creme fraiche ud på en tortilla og kom 1/10 af pulled pork på i en tyk stribe (se evt min video).

Kom så løg, majs og peberfrugt på.

Så skal den blot rulles stramt. Jeg folder også enderne ind, så der er plads til alle 10 i mit fad – har du et større fad, så behøver du ikke folde enderne.

Dette gør du blot ved alle 10 tortillas.

Kom dem i et fad og kom saucen ovenpå.

Drys nu med ost og bag fadet i ovnen i 18-20 minutter eller indtil osten den er smeltet og lidt gylden på toppen.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *