Lækker opskrift på en nem og cremet oreois. Det er den bedste oreois, som jeg har smagt!

Jeg har taget udgangspunkt i min opskrift på den lækreste vaniljeis , droppet vanilje og tilføjer knuste oreos til sidst. Det er så godt!

Jeg elsker oreos og jeg elsker is og jeg elsker virkelig oreois. Jeg har mange favoritis, men oreois er i bland mine store favoritter. Oreoisen er lækker alene, den er god til vafler (f.eks. hjemmelavede belgiske vafler, mums!), den er lækker til en brownie eller til en skål jordbær. Oreoisen kan også bruges på toppen af en nøddebund (f.eks. denne bund fra min daimislagkage). Så skal du lave dobbelt portion og kommer isen på bunden af to omgang. Det vil give en fantastisk islagkage til gæsterne!

Tips til denne oreois

Det er vigtigt at oreo kiksene knusts i både mindre og større stykker, selv smuldret fra skærebrættet skal også med i isen. De helt små stykker farver isen (så det ligner en oreois) og de er med til at give isen endnu mere oreosmag end hvis du blot kommer grove stykker oreo i isen.

Du kan servere isen direkte fra ismaskinen, hvis den er rørt til en fast og kun lidt blød is eller anbefaler jeg at fryse den i en beholder i 1-2 timer efter den har været i ismaskinen, før den serveres.

Cremet Oreois - Den Bedste Hjemmelavet Oreois Cremet Oreois - Den Bedste Hjemmelavet Oreois Cremet Oreois - Den Bedste Hjemmelavet Oreois

Cremet Oreois - Den Bedste Hjemmelavet Oreois
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 5 stemmer

Cremet Oreois - Den Bedste Hjemmelavet Oreois

Virkelig lækker oreois, som kræver ismaskine. Den er så cremet og god. 
Ret Dessert, Is
Keyword Is, Oreo
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 4 personer

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommer og sukker sammen til en æggesnaps. Rør så fløde og sødmælk i.
  • Massen skal nu i en gryde og varmes langsomt under omrøring til 82 grader. Den må ikke blive varmere end 82 grader, så vil isen begynde at smage af æg. 
  • Den varme masse hældes nu i en beholder og stilles i køleskabet i 4 timer.
  • Når massen er helt kold, så hældes den på ismaskine og skal køre i 20-40 minutter alt efter hvilken maskine du bruger.
  • Hak oreos i mindre stykker eller kom dem i en pose og knus dem.
  • Når isen er ved at være 5 minutter fra at være færdig, så kommes oreos i.
  • Når isen er færdig, så skal den blot i en lufttætbeholder og fryses i et par timer, indtil den er mere fast og så er den klar til servering.
  • Velbekomme. 

Noter

Har du en Thermomixer, så kan du blot hælde æggeblommer, sukker, mælk og fløde i den på én gang og sætte den på 10-12 minutter, 80 grader og hastighed 3.

Legering af iscreme

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Cremet Oreois - Den Bedste Hjemmelavet Oreois Cremet Oreois - Den Bedste Hjemmelavet Oreois Cremet Oreois - Den Bedste Hjemmelavet Oreois