Pandepandepizza med kødsauce er den perfekte hverdagspizza og weekendpizza. Den kræver ikke meget af ens egen tid i køkkenet og den mætter rigtig godt, så der er rester til et par dage.

Jeg er vokset op med bradepandepizza – min mor lavede nogle virkelig gode pizzaer i bradepande! Hun lavede ofte med hakket oksekød, majs, løg, peberfrugt og ost og jeg elskede den kombination. Så denne opskrift på bradepandepizza er inspireret derfra, men med en lækker kødsauce i stedet for. Nyd gerne pizzaen med en god salat til.

Prøv også focacciapizza lavet i bradepande.

Opskrift på bradepandepizza med kødsauce

Bradepandepizza med kødsauce
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Bradepandepizza med kødsauce

Lækker bradepandepizza toppet med kødsauce og ost. En skøn ret for hele familien.
Ret Bradepandepizza, Pizza
Køkken Fusion
Keyword Kødsauce, Pizza
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Hævetid 1 time
Samlet tid 1 time 50 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Dej

Topping

Sådan gør du

 • I en røreskål til en røremaskine kommes gær og danskvand i. Lad det stå i 1-2 minutter før æg, smør, salt og sukker røres i.
 • Kom begge meltyper i og lad røremaskinen røre i mikset i 5-7 minutter.
 • Lad dejen hæve med et viskestykke over i 1 time.
 • Imens laves kødsaucen og osten klares.
 • Hak løg og hvidløg og steg i en gryde sammen med lidt olie, oksekød, salt og peber.
 • Steg tomatpúre med og så i med passata, basilikum og oregano.
 • Lad saucen småsimre i 10 minutter og smag den så til med salt og peber. Tag gryden af varmen.
 • Riv cheddar og parmesan.
 • Tænd ovnen på 180 varmluft og kom bagepapir på en bageplade.
 • Kom lidt mel ud på bordet og ælt dejen en smule. Så skal den rulles ud, så den nogenlunde passer til størrelsen på bradepanden/bagepladen.
 • Kom dejen på bagepladen.
 • Forbag dejen i 5 minutter i ovnen og tag den herefter ud og fordel kødsaucen ovenpå, så majs og begge oste. Bag pizzaen i ovnen i cirka 20-25 minutter og så er den klar.
 • Velbekomme.

Noter

Pizzaen er frysevenlig og kan også fint holde sig nogle dage i køleskabet i en lufttæt beholder. Når pizzaen skal spises, så skal den først tø op (hvis den har været frosset) og så kan den lunes i ovnen ved 180 varmluft, indtil midten er varm.

Tips til opskrift

Pizzaen er frysevenlig og kan også fint holde sig nogle dage i køleskabet i en lufttæt beholder. Når pizzaen skal spises, så skal den først tø op (hvis den har været frosset) og så kan den lunes i ovnen ved 180 varmluft, indtil midten er varm.

I stedet for modnet cheddar, så kan du også bruge revet mozzarella eller en anden mild ost – jeg elsker dog en pizza med ost, der har lidt mere smag.

Hvad kan man servere til bradepandepizza?

Jeg anbefaler en god sprød salat til pizza i bradepande. Gerne med en hjemmelavet dressing til eller måske bare lidt vinaigrette vendt i salaten for lidt syre.

En salat kunne f.eks. være en sprød spidskålssalat, en salat på marinerede agurker eller bare en god gammeldags salat, som de fleste kender – en med grøn salat, agurk, tomat, majs og evt. lidt rødløg – her passer hjemmelavet dressing rigtig godt til!

Bradepande pizza med kødsauce

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede indlæg

Nemme mini pizzaer

Nemme mini pizzaer

Nemme mini pizzaer, som kan fyldes med lige det du allerbedst kan lide! Her har jeg lavet nogle favoritter som kartoffelpizza og pepperonipizza. Begge dele er pizzafyld, som vi virkelig elsker! Mini pizza er perfekt til både snack, buffetbordet, madpakken og…

Pizzahapsere

Pizzahapsere

Pizzahapsere kan både bruges som snack i madpakken eller som et måltid med en skøn salat til eller gnavegrønt og en god dressing. Prøv også butterdejshapsere med havarti og bacon. Opskrift på pizzahapsere Pizzahapsere Lækre sprøde pizzahapsere – perfekte til tapas,…

Sprøde pizzapakker

Sprøde pizzapakker

Sprøde pizzapakker er et kæmpe hit herhjemme. Jeg laver altid mange og fryser ned og så har vi noget nemt til de travle hverdage. De lunes bare i ovnen eller i en airfryer. Pizzapakker er nemme og lækre snacks fyldt med smagfuld pizzasauce, ost og pepperoni, pakket…