En skøn opskrift på Big Mac dip til fritter, chips, grøntsagsstave, ristet brød og andet, som passer god til en lækker dip. Denne Big Mac dip er en af vores favoritter og så kan den laves på under 10 minutter!

Denne her Big Mac dip er som sagt lækker til grøntsagsstave, fritter chips osv. Den vil også være en skøn dip/dressing til en lækker salat. Du kan f.eks. servere denne dip til hasselbach kartofler.

Big Mac burger er ikke noget jeg har spist i flere år eller i hvert fald ikke den man får på MC D. Men det er så nemt at lave sin egen Big Mac og det har jeg lavet før her på bloggen og den smager bare skønt. Jeg har også lavet Big Mac pitabrøds pizza, Big Mac butterdejsstang, Big Mac tortillalasagne, Big Mac nachos. Ja, masser af lækre opskrifter med Big Mac sauce og dem finder du alle sammen HER.

Jeg har også en opskrift på hjemmelavede pomfritter lige HER.

Tips Til Big Mac Dip

Den kan holde sig 3 dage i køleskabet, den skal blot røres op før den serveres.

Det er vigtigt at du benytter enten den søde sennep fra Heinz, som hedder Mild New York Deli Style eller den som hedder French’s Classic Yellow, som er min favorit. Det er hemmeligheden bag den rigtige Big Mac smag.

Du kan også bruge denne dip i burger og sandwiches, men jeg vil anbefale at lave denne her Big Mac sauce i stedet for. Den er tykkere og består kun af mayonnaise og ketchup, altså ingen creme fraiche. Så den er endnu mere lækker i en god burger eller sandwich.

Big Mac Dip Til Fritter Og Chips - Lækker Dip Til Fritter Og Chips Big Mac Dip Til Fritter Og Chips - Lækker Dip Til Fritter Og Chips Big Mac Dip Til Fritter Og Chips - Lækker Dip Til Fritter Og Chips

Big Mac Dip Til Fritter Og Chips - Lækker Dip Til Fritter Og Chips
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Big Mac Dip Til Fritter Og Chips - Lækker Dip Til Fritter Og Chips

Jeg elsker Big Mac sauce i burger, men hvorfor stoppe der? Jeg har derfor lavet en Big Mac dip, så er lækker til fritter, chips, grøntsagsstave, ristet brød og andet. 
Ret Big Mac Dip
Keyword Big Mac
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak løget fint og det samme med de syltede agurker.
  • Kom creme fraiche, mayonnaise, ketchup, sød sennep, løg, syltede agurker og æbleeddike i en skål og rør det sammen.
  • Smag til med salt og peber.
  • Dippen er nu klar til servering til chips, fritter, bagte kartofler, grøntsagsstave, ristet brød eller andet. 
  • Velbekomme.

Noter

Du kan også sagtens bruge denne dip i burger, sandwiches og andet. Men jeg vil anbefale denne her opskrift i stedet for, hvis den skal bruges i burger eller sandwiches.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Big Mac Dip Til Fritter Og Chips - Lækker Dip Til Fritter Og Chips Big Mac Dip Til Fritter Og Chips - Lækker Dip Til Fritter Og Chips Big Mac Dip Til Fritter Og Chips - Lækker Dip Til Fritter Og Chips