Tunamelt fladbrøds panini er nemt at lave og smager så godt. Tunmousse med ost i hjemmelavet fladbrødsdej er en fantastisk kombination og dejen skal ikke hæve, så de tager ingen tid at lave.

Prøv også mine tunamelt toast.

Tips til tunamelt fladbrøds panini

Skal disse paninier laves meget hurtigere end hvis du skulle lave din egen fladbrødsdej, så kan du sagtens bruge købt færdig brød og bruge tun og ostefyldet og så har du blot lækre tunamelt toasts/panini i stedet for.

Du kan sagtens tilføje grøntsager i mikset.

Disse paninier kan sagtens fryses, når de er færdige og blot lunes i ovnen.

Tunamelt Fladbrøds Panini

Hvilken ost kan man bruge i panini?

Jeg bruger cheddar, men hvilken som helst ost med gode smelte egenskaber kan bruges. Gouda, mozzarella, vesterhavsost, havarti osv. Jeg anbefaler dog at gå udenom mozzarella, fordi det ikke smager af ret meget.

Tunamelt Fladbrøds Panini

Denne fladbrødsdej er lavet til at skulle tilberedes hurtigt – pande eller paninimaskine, derfor anbefaler jeg ikke de laves i ovnen, da det kan give en tør dej.

Tunamelt Fladbrøds Panini

Jeg pynter med lidt frisk persille, men det er mest for lidt farve på billedet. Persille eller purløg vil dog være en lækker tilføjelse i tunmoussen.

Tunamelt Fladbrøds Panini
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Tunamelt Fladbrøds Panini

Lækre panini med tun og ostefyldt lavet med hjemmelavet fladbrødsdej.
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Rør tun, creme fraiche og mayonnaise sammen og smag til med salt, peber og citronsaft.
 • Riv eller skær cheddar i strimler/skiver.
 • Rør mel, salt og bagepulver sammen.
 • Tilføj vand og olie og rør/ælt nu dejen i 5-7 minutter, så bagepulveret kan blive aktiveret. Dette er nemmeste på røremaskine, men du kan også sagtens gøre det i hånden.
 • Drys lidt mel på bordet, del dejen i 6 portioner og rul dem alle til boller.
 • Rul dem nu ud i størrelse af 15×25 cm cirka.
 • Tilføj så cheddar og 1/6 af tunmikset langs midten.
 • Fold alle siderne ind over og tryk det hele fladere – i paninimaskinen vil dejen bage og dejen vil sætte sig sammen, men du kan given folderne et par klem, så de klistrer sammen før de kommer i maskinen.
 • Gentag dette med alle 6 boller af dej.
 • En ad gangen kommes de i paninimaskinen (de kan også laves på panden, men pas på varmen, da dejen skal nå at blive færdig).
 • Når paninien er mørkgylden fjernes den fra maskinen og den næste kommes i.
 • Når alle er færdige, så de er klar til servering.
 • Velbekomme.

Noter

Disse paninier kan nemt fryses og lunes i ovnen.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Tunamelt Fladbrøds Panini
Tunamelt Fladbrøds Panini
Tunamelt Fladbrøds Panini
Tunamelt Fladbrøds Panini