Det skulle være ultra nemt i dag! Så en lækker taco dip blev det til! Der er både krydret kød i, salsa, salat, ost og andet godt! Så lige en pose tortilla chips ved siden af og så er man good to go! Dippen laves i lag og kan opbevares i et par dage på glas i køleskabet. Den er også god at have med på en picnic eller hvis man ønsker sig en lækker frokost. I stedet for chips, så kan man komme det i tortillapandekager eller pitabrød.

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Find andre lækre dips HER.

10-15 små glas eller 8-10 lidt større glas ( det er pga mængden af kød, du kan sagtens nøjes med en halv portion kød og derved lave færre glas 🙂 )

Det skal du bruge:

500 gram hakket oksekød
1 brev tacokrydderi
Lidt olie til stegning

Hakket salat
Hakket rødløg
Salsa (jeg bruger bare mild)
Creme fraiche
Fint revet cheddar fra blok

Taco Dip - En Dip Med Krydret Oksekød, Salat, Ost og Creme Fraiche Taco Dip - En Dip Med Krydret Oksekød, Salat, Ost og Creme Fraiche

Sådan laves de:

Vil du hellere se mig lave disse glas på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Kom lidt olie på en pande og steg oksekød med tacokrydderi.

Når kødet er færdigt, så tages det af panden og lad det køle af.

Tag de glas du skal bruge og kom oksekød i bunden (husk der skal være plads til alt det andet)

Kom så salsa ovenpå.

Nu salat og rødløg.

Herefter godt med creme fraiche.

Sidst men ikke mindst top dippen af med revet cheddar – jeg river min fra blok på den fine side af mit rivejern.

De er nu klar til servering med chips ved siden af. Et tip er at have en ske eller gaffel ved hvert glas, så man kan få alle lag op på én gang og komme det på en tortilla chips. Du kan også sagtens bruge chipsene, men det er lidt sværere at få alle lag op på én gang uden at knække chipsen 😀

Glassene kan holde sig i køleskabet i 2 dage.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

Taco Dip - En Dip Med Krydret Oksekød, Salat, Ost og Creme Fraiche