Sprøde pizzapakker er et kæmpe hit herhjemme. Jeg laver altid mange og fryser ned og så har vi noget nemt til de travle hverdage. De lunes bare i ovnen eller i en airfryer.

Pizzapakker er nemme og lækre snacks fyldt med smagfuld pizzasauce, ost og pepperoni, pakket ind i sprødt butterdej. Disse små godbidder er perfekte til enhver lejlighed. Både til buffetbordet, frokostbordet eller en nem aftensmad.

Prøv også pitabrødspizza

Opskrift på sprøde pizzapakker

Sprøde pizza pakker
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 6 stemmer

Sprøde pizzapakker

Lækre sprøde pizzapakker.
Ret Pizzapakker
Køkken Amerikansk, Fusion
Keyword Butterdej, Pepperoni
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 16 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 varmluft og kom bagepapir på 2 bageplader.
  • Rør tomatpasta sammen med 3 fed knust hvidløg, sukker, oregano og basilikum – smag mikset til med lidt salt.
  • Riv osten eller skær den i skiver.
  • Rør panko og parmesan sammen.
  • Skær hver butterdejsplade op i 8 firkanter hver. Tag en firkant og kom tomatsauce i det ene hjørne/ ene halvdel, så der er sauce i en trekant – men lad kanten være fri for sauce, så de kan lukkes. Fordel lidt ost og pepperoni på.
  • Tag det modsatte hjørne, som ikke har fået fyld og træk lidt i dejen og luk fyldet inde, så har du har en trekantet pizzapakke. Luk godt hele vejen rundt.
  • Gentag med alt butterdejen – er det mærke butterdej som du arbejder med meget blødt, så tag kun én portion dej ad gangen og lad den anden ligge på køl, indtil de første 8 trekanter er lavet.
  • Pensl en trekant hele vejen rundt med æg og dyp den i pankomikset og placér den på bagepladen. Gentag, indtil alle trekanter er coated i panko.
  • Bag dem alle i ovnen i 12-15 minutter, eller indtil de er gode gyldne.
  • Velbekomme.

Noter

De kan nydes kolde som varme – men vi elsker dem særligt varme. De er frysevenlige og kan lunes i ovnen eller i en airfryer. 

Tips til opskriften

De kan nydes kolde som varme – men vi elsker dem særligt varme. De er frysevenlige og kan lunes i ovnen eller i en airfryer. 

Hvad kan man servere til pizzapakker?

Pizzapakker er lækre i sig selv, men skal de ses som en slags hapser til aftensmaden, så er grøntsager skåret ud i stænger og en hjemmelavet dressing til en rigtig fin måde at nyde pakkerne på.

Spises pizzapakkerne med bestik, så vil jeg anbefale en lækker salat til og en dressing.

Skal pizzaerne nydes til en buffer, så egnet de sig rigtig godt sammen med salater, pastasalater, dressinger, pestoer og lækkert brød.

Sprøde pizza pakker

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest