Jeg elsker sprødt kyllingeskind! Hver gang jeg laver pulled kylling, så sørger jeg altid for at fjerne skindet inden og gemme, så jeg kan lave snacks med det og i dag får I opskriften på en af mine favorit serveringer på snacks af kyllingeskind.

Jeg elsker kyllingeskind, når vi får ovnstegt kylling. Når jeg laver pulled kylling, så fjerner jeg altid skindet inden og gemmer det til kyllingeskinds chips og i dag kommer jeg med opskriften på nogle nemme hapsere.

Jeg serverer dem primært sammen med andre snacks eller på tapasbordet, da de ikke er billige at lave, hvis man skal lave store mængder og skind skrumper helt vildt i ovnen, så der er ikke til mange snacks på skindet fra en hel kylling. Så server gerne disse hapsere sammen med andre ting, ellers så forsvinder de alt for hurtigt. De er nemlig ret gode!

Søger du andre idéer til snacks, som kan serveres sammen med disse kyllingeskind så kan du finde mine opskrifter på snacks HER.

Tips til kyllingeskind

Du kan krydre skindet med andet end blot salt og nyde dem som chips.

Flødeosten kan krydres med andet end citronskal og timian. Oregano, basilikum, pesto eller andet er også rigtig lækkert.

Sprøde Kyllingeskind Serveret Som Snack Med Creme Af Flødeost Sprøde Kyllingeskind Serveret Som Snack Med Creme Af Flødeost Sprøde Kyllingeskind Serveret Som Snack Med Creme Af Flødeost

Sprøde Kyllingeskind Serveret Som Snack Med Creme Af Flødeost
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Sprøde Kyllingeskind Serveret Som Snack Med Creme Af Flødeost

Sprøde kyllingeskind serveret som små snacks med en creme af flødeost rørt med citronskal og timian. 
Ret Kyllingeskind
Køkken Dansk
Keyword Kyllingesking
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Læg skindene ud på en bageplade (Jeg lavede 6-8 ad gangen). 
  • Kom salt på dem.
  • Normalt skal skindet ligge i pres, men i denne opskrift ønskes det at de puffer op. 
  • De skal nu bage i cirka 20 minutter eller indtil flotte gyldne.
  • Når de er færdige, så fjernes de fra bagepladen med det samme, så de ikke køler i det overskydende fedt. 
  • Gentag dette indtil du har lavet alt skindet. 

Cremen

  • Rør flødeosten med citronskal, timian og smag den til med salt og peber. 

Servering

  • Når de skal serveres, så serveres skindene med én lille tsk mængde creme på hvert stykke skind. 
  • Velbekomme. 

Noter

Kyllingeskind - du bestemmer selv mængden, men husk at skindet skrumper meget i ovnen. Jeg skulle bruge 3 hele kyllinger til noget pulled kylling (opskriften kommer senere på bloggen), så jeg tog skindet af dem alle. Dette gav cirka 20 stykker skind. Du kan også bruge skind fra kyllingoverlår, hvert overlår bliver til ét stykke sprødt skind, da de skrumper meget i ovnen. 
 
Cremen kan laves dagen i forvejen og kyllingeskindene kan bages dagen i forvejen og opbevares i en lukket pose i køleskabet (de skal dog ikke i posen før de er kølet af). Vent med at komme cremen på skindene før de skal serveres. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Sprøde Kyllingeskind Serveret Som Snack Med Creme Af Flødeost Sprøde Kyllingeskind Serveret Som Snack Med Creme Af Flødeost Sprøde Kyllingeskind Serveret Som Snack Med Creme Af Flødeost