Nice cream er is baseret på banan. Denne udgave er smagt til med kakao, vanilje og jordbær og det er den perfekte dessert, hvis man ønsker noget nemt og lækkert.

Nice cream smager skønt og den kan laves på millioner af måder. Her er min version smagt til med kakao og jordbær og det smager så godt. Jeg nyder den som dessert, men flere bruger faktisk nice cream til morgenmad toppet med bær, frugt og evt. lidt müsli. Prøv også softice med banan.

Nice Cream
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Nice cream

Virkelig lækker opskrift på nice cream – som er is baseret på banan. Denne smages til med kakao og jordbær og det smager så godt.
Ret Nice Cream
Køkken Amerikansk
Keyword Banan
Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 4 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør, indtil du har en lækker nicecream. Det kan være der skal hjælpes til undervejs med trykke massen ned – sluk for maskinen før det gøres.
  • Når den er blendet til en lækker softice, så er den klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Det er så vigtigt at bananerne er overmodne for bedste smag og sødme.
Den kan fryses ned og tages op 30 minutter før servering – men den er klar bedst nylavet, så den er lækker og cremet. 

Nice cream

Der er stor forskel på foodprocessorer, så vær sikker på den du har kan klare frosne bananer i store mængder – ellers lav en mindre portion.

Nice cream kan laves på så mange måder. Min base er banan, honning, en sjat mælk og vanilje og så kan der ellers tilføjes smage som der ønskes – f.eks. kakao, jordbær, hindbær, peanut butter eller sågar oreos (men så er det mere en dessert end morgenmads idé).

Det er super vigtigt bananerne til opskrift på nicecream er overmodne for at opnå den bedste smag.

Den kan laves i forvejen og fryses ned og tages op ca. 30 minutter før den skal spises, men jeg synes klart den er bedst, når den er nylavet.

Sådan laves nice cream

Nice Cream

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Nice Cream
nice cream