Lækre nachos med masser af ost, pulled kylling og BBQ sauce. Serveret med creme fraiche og forårsløg, så har du altså en herlig omgang nachos til når der skal hygges lidt ekstra.

Hvem elsker ikke nachos? Jeg gør i hvert fald og så nyder jeg at eksperimentere en smule med nachos opskrifter. Du finder alle idéerne og opskrifterne lige HER. Der er f.eks. både pulled pork nachos og Big Mac nachos.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Nachos med pulled kylling

Du kan lave nachos ligesom du selv har lyst til. I stedet for kylling kan du bruge oksekød, skinke, bacon… you name it. Osten kan også skiftes ud med andre og vigtigst af alt saucen eller dyppelse kan også ændres. I stedet for salsa, guacomole og creme fraiche, så er en lækker Big Mac dressing eller en dip med rødløg altså også lækker. Chipsene kan også skiftes ud med andre slags chips og chips med andre smage. Min kæreste er specielt glad for tortillachips med chili i stedet for salt, når vi laver nachos.

Nachos Med Pulled Kylling, BBQ Sauce Og Cheddar Nachos Med Pulled Kylling, BBQ Sauce Og Cheddar Nachos Med Pulled Kylling, BBQ Sauce Og Cheddar

Nachos Med Pulled Kylling, BBQ Sauce Og Cheddar
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Nachos Med Pulled Kylling, BBQ Sauce Og Cheddar

Nachos er en fantastisk og lækker ret, når man har lyst til lidt ekstra lækkert og syndigt.
Ret Snack
Keyword BBQ, Kylling, Nachos
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 55 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
 • Rens kyllingeoverlårerne og kom dem på en bageplade og drys med salt.
 • Bag dem i ca. 40 minutter.
 • Tag nu skindet af og ryk køder af benene. 
 • Kødet skal rykkes fra hinanden og blandes med BBQ sauce.
 • Skru ovnen ned på 160 grader varmluft. 
 • På et fad eller tallerken, som kan tåle ovn fordeles halvdelen af chipsene. 
 • Så halvdelen af kyllingen og halvdelen af ost.
 • Nu den sidste halvdel af chipsene ovenpå og det sidste kylling og det sidste ost.
 • Bag portionen i ovnen i 10 minutter eller indtil osten er smeltet og den har fået lidt farve rundt omkring. 
 • Nachos er nu klar til servering med creme fraiche og forårsløg.
 • Velbekomme. 
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Nachos Med Pulled Kylling, BBQ Sauce Og Cheddar Nachos Med Pulled Kylling, BBQ Sauce Og Cheddar