Jeg elsker nachos! De her lækre brød hapsere tager ingen tid at lave og smager så lækkert! En skøn og nem lille snack at servere for vennerne (eller bare nyde alene) før aftensmaden/middagen er klar. Det er en snack der er perfekt til en aften på terrassen og et koldt glas til.

Jeg har selvfølgelig også en masse andre lækre nachos opskrifter her på bloggen! Blandt andet: Big mac nachos / Pulled pork nachos / Chilaquiles / Nachos burger / Nachos dip / Omvendt nachos

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg elsker at trylle billige og kedelig baguettes om til noget lækkert. Jeg er helt vild med disse brød snacks og de kan jo laves på ingen tid. Disse nachos brød koster ikke meget at lave og tager heller ikke lang tid at lave. Så lad os komme i gang!

Nachos Brød Hapsere - Lækre Brød Snacks Nachos Brød Hapsere - Lækre Brød Snacks

Nachos Brød Hapsere - Lækre Brød Snacks
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Nachos Brød Hapsere - Lækre Brød Snacks

Rigtig nemme og lækre snacks! De tager ingen tid at lave. 
Ret Snack
Keyword Nachos Brød
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 17 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft
  • Skær flutes op.
  • Smør dem med salsa helt ud til kanterne.
  • Kom godt med ost på.
  • Drys de friske jalapeños udover (eller grøn peberfrugt).
  • De skal nu bage i ovnen i 8-12 minutter eller indtil osten er smeltet og brødene er sprøde.
  • Skær dem nu ud i mindre stykker og server med frisk hakket persille og creme fraiche på toppen (vil du gerne have creme fraichen lidt mere flydende, som mit er på billederne, så skal du blot røre en lille smule vand eller mælk i).
  • Velbekomme. 

Noter

*Syltede kan også bruges, men de er noget stærkere og smager ikke lige så godt som friske.
** Er man ikke til det stærke, så kan du købe en grønt peberfrugt i stedet for og hakke i små stykker, så får du stadig lidt frisk smag og en fin grøn farve på

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂