Lækre Popcornkugler Med Mars Og Snickers

Lækre Popcornkugler Med Mars Og Snickers

Jeg elsker de her popcornkugler og har efterhånden lavet dem nogle gange. I dag laver jeg dem med Mars og Snickers og så er de dyppet i hvid, lys og mørk chokolade, så de får et marmorlook. Popcornene er dejligt sprøde i kuglerne også efter en uge i køleskabet.

20-30 kugler (kommer an på hvilken størrelse du laver dem i)
Du skal bruge:
1 liter poppede saltede popcorn
3 Marsbarer
3 Snickersbarer

Masser af smeltet hvid, lys og mørk chokolade. Jeg smeltede 200 gram af hver, men brugte mest af den hvide. Så 200 gram hvid, 100 gram lys og 50-100 gram mørk burde være nok.

Sådan laves de:

Du kan også se mig lave popcornkuglerne på video! 🙂 

Du finder videoen på min danske youtube kanal lige HER

Hak snickers og mars i mindre stykker og smelt over vandbad. Chokoladen vil ikke smelte som normalt chokolade grundet fyldet i dem. Se evt min video for konsistens. 

Når de er smeltet, så tag skålen af varmen og tilføj popcornene lidt af gangen og rør dem i chokoladen.

Til sidst bruger jeg mine hænder i stedet for og da massen er lidt varm, så tager jeg plastik handsker på – men det er selvfølgelig valgfrit. Jeg ælter chokoladen godt ind i popcornene.

Rul nu nogle popcornkugler af massen.

Stil kuglerne i køleskabet i 15-30 minutter.

Smelt i mellemtiden noget lys, mørk og hvid chokolade. Jeg smelter altid i mikroovnen 10 sekunder af gangen og rører i det. Det tager cirka 3-6 runder før det er smeltet. Gør dette ved alle 3 slags i hver deres skål.

Kom nu nogle spiseskeer af hver slags chokolade i en lille skål og swirl det lidt rundt (se evt min video).

Brug en tandstik og stik i en af popcornkuglerne og dyp kuglerne en ad gangen i chokoladen imens du drejer en smule, så de får et marmor udseende. Sæt dem på noget bagepapir og tag tandstikken ud. Kom mere chokolade i skålen et par gange, da der bliver brugt en del chokolade – Brug mest af den hvide chokolade. Så snart de alle er dyppet, så skal de i køleskabet i 30 minutter og de er herefter klar til servering.

Velbekomme

De kan nemt holde sig i en uges tid i køleskabet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *