Mangler du lidt lækkert at servere til dine gæster, og noget som ikke tager lang tid at lave? Så prøv disse lækre brødsnacks med fetacreme, chorizo og agurk. Frisk og let hapser, som de helt sikkert vil elske.

Sådan en skive brød i ovnen med smør er ikke helt skidt, men en skive brød med smør i ovnen serveret med chorizo, fetacreme og agurk er bare endnu mere lækkert! De er super nemme at lave og fetacremen tager få minutter at lave.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Find andre opskrifter på lækre snacks på min blog lige HER.

Lækre Brødsnacks Med Chorizo, Fetacreme Og Agurk Lækre Brødsnacks Med Chorizo, Fetacreme Og Agurk

Lækre Brødsnacks Med Chorizo, Fetacreme Og Agurk
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Lækre Brødsnacks Med Chorizo, Fetacreme Og Agurk

Sprøde brødskiver med chorizo, hjemmelavet fetacreme og agurk. En lækker lille snack til gæsterne, når de får en velkomstdrink i hånden. Fetacremen kan laves 1-2 dage i forvejen. Vent med at samle disse snacks til før de skal serveres. 
Ret Snack
Keyword Snack
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser

Fetacreme

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær baguettes ud i de ønskede antal skiver - jeg skærer skrå. 
  • Smør dem alle med smør og bag dem nu i ovnen i 4-5 minutter eller indtil gyldne.

Fetacreme

  • Kom feta, flødeost, persille og hvidløg i en minihakker og kør, indtil du har en lækker creme. Smag den til med salt og peber. 

Samling

  • Brug en skræller til at skære tynde lange skiver agurk. Du skal ikke skrælle helt indtil kernerne i midten, da de indeholder for meget vand. Så når du har lavet nok strimler på én side inden du når for langt ind, så vender du agurken en kvart omgang og laver flere skiver og sådan fortsætter du rundt. 
  • Skær strimlerne i halve på midten.
  • Kom chorizo skiverne på brødene, så en god klat fetacreme, så bøjes agurke strimlen og sættes ovenpå. For at holde agurken på plads i den bøjede form, så tilføjes lidt mere fetacreme i mellem. 
  • Velbekomme.

Noter

Virker cremen for tynd, så stil den i køleskabet i en times tid. Så sætter den sig pænt. 
Fetacremen kan også nydes som en dip, til en bagekartoffel, i en sandwich, til en steak osv. Det er virkelig en lækker fetacreme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Lækre Brødsnacks Med Chorizo, Fetacreme Og Agurk Lækre Brødsnacks Med Chorizo, Fetacreme Og Agurk