Hvide asparges serveret med brunet smør, hasselnødder og citron er lækkert tilbehør til sommermaden eller som en del af en forret. Det smager bare af sommer!

Jeg har i dag lavet en anden servering med hvide asparges, som du finder lige HER. Den servering er med parmaskinke og sprøde brødcroutoner, og den ret egner sig virkelig godt som forret eller let frokost. Hvor denne ret mere er tilbehør til andet. Men begge serveringer er virkelig gode!

Jeg elsker hvide asparges, men har før i tiden altid kun fået dem i suppe eller asparges og det er jo ikke ofte man får hverken aspargessuppe eller tarteletter. Så denne ret er virkelig en lækker måde at få hvide asparges på og en god ret, som gæsterne vil elske.

Jeg elsker både hvide og grønne asparges og du kan finde alle mine opskrifter med asparges lige HER. Jeg kan virkelig også anbefale mine butterdejspakker med grønne asparges, cheddar og parmaskinke. De er perfekte at tage med på tur.

Tips til hvide asparges

Jeg kogte dem i vand og smør for at gøre det ekstra lækkert, men det kan og gøres bare i saltet vand.

Hvide Asparges Med Brunet Smør Og Hasselnødder Hvide Asparges Med Brunet Smør Og Hasselnødder Hvide Asparges Med Brunet Smør Og Hasselnødder

Hvide Asparges Med Brunet Smør Og Hasselnødder
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Hvide Asparges Med Brunet Smør Og Hasselnødder

Lækre hvide asparges med brunet smør og hasselnødder. 
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword Brunet smør, Hasselnødder, Hvide asparges
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Til kogning af asparges

Sådan gør du

  • Sæt vand med lidt salt og de 200 g smør til at små simre. 
  • Skræl de hvide asparges og skær bunden af. 
  • De skal nu i det simrende vand og have 3-5 minutter eller, indtil de de føles næsten møre, men med en smule bid endnu. 
  • Imens hakkes hasselnødderne groft. 
  • Lad de hvide asparges dryppe af. 
  • I en lille gryde kommes de 150 gram smør i og det skal have god varme. Så vil det begynde at bruse og herefter brune og dufte af nødder - pas på det ikke bliver for varmt.
  • Kom de hakkede hasselnødder i smørret imens det er ved at brune, så de også får lidt farve. 
  • De hvide asparges er nu klar til at blive serveret med brunet smør og hasselnødder og toppet med lidt citronsaft og citronskal.
  • Velbekomme. 

Noter

Du kan også nøjes bare med saltet vand og ingen smør. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hvide Asparges Med Brunet Smør Og Hasselnødder Hvide Asparges Med Brunet Smør Og Hasselnødder Hvide Asparges Med Brunet Smør Og Hasselnødder