Ispinde med vingummi, som kun kræver 2 ingredienser. En sand sommer ispind, som smager lidt af en astronaut-is. Det triste ved en astronaut-is er, at der kun er én vingummi i (nogle gange 2, hvis man er heldig) og det er vingummien der er det bedste! Så disse ispinde er proppet med dem.

Når der kommes så mange vingummier i, så tager sodavanden også en smule smag af dem, og det giver dem et lille hint af astronaut-is og det er så lækkert! Ispinde med vingummi er bare en af mine favoritter!

Lav dem med ungerne og lad dem selv komme vingummier i. Et sjovt, nemt og hurtigt projekt, som ungerne nemt kan være med til.

Tips til ispinde med vingummi

Du kan bruge andres slags vingummi, men det gode ved haribo vingummi bamser er, at det er en forholdsvis blød vingummi, så den bliver ikke alt for hård, når den fryses. Engelsk vingummi ville ikke være smart at bruge, fordi de bliver meget hårde.

Du kan også bruge regnebuestænger, som jeg har brugt i denne vaniljeis (som ikke kræver ismaksine). Den opskrift kan du finde lige HER. Den er også et sandt hit hos ungerne.

Hjemmelavet Ispinde Med 2 Ingredienser - Sommer Ispinde Med Vingummi

Du kan bruge hvilken som helst slags sodavand, hvis ikke sport/spite/7up/faxe kondi er det I kan lide. F.eks. hindbær sodavand vil også være lækkert.

Hjemmelavet Ispinde Med 2 Ingredienser - Sommer Ispinde Med Vingummi

Brug sodavand med sukker (ikke sukkerfri), da sukkeret giver isen en bedre konsistens end sukkerfri sodavand gør.

Hjemmelavet Ispinde Med 2 Ingredienser - Sommer Ispinde Med Vingummi
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Hjemmelavede Ispinde Med 2 Ingredienser – Sommer Ispinde Med Vingummi

Lækre og meget nemme ispinde, som ungerne vil elske!
Ret Ispinde
Køkken Amerikansk, Dansk
Keyword Ispinde, Sodavand, Vingummi
Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

  • Faxe Kondi (eller sprite eller 7up – det skal være MED sukker)
  • Haribo vingummibamser lige så mange eller lidt, som du har lyst til

Sådan gør du

  • Hæld noget sodavand i en kande og lad det stå 2 timer, så det meste af brusen er væk.
  • Kom vingummi bamser i ispindeformen, og husk at lave plads til en ispind. Så kom evt vingummibamser 1/3 i, og så en ispind og kom herefter flere vingummibamser i, hvis det ønskes.
  • Hæld nu sodavand i, så de er fyldte med ½ cm fri i toppen.
  • De skal nu fryse i 8 timer eller, indtil de er frosne.
  • Så skal de bare ud af formen, og så er de klar til at blive serveret.
  • Velbekomme.

Noter

Ispindene vil tage lidt smag af vingummierne, hvilket er rigtig lækkert.
Jeg synes, at Faxe Kondi giver de bedste ispinde. Det er vigtigt, at brusen er næsten væk uanset hvilken sodavand, som du vælger at bruge.
Ispindene kan nemt tages ud af formene, og kommes i fryseren igen med bagepapir i mellem. Så kan du nemt lave massere til sommeren.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hjemmelavet Ispinde Med 2 Ingredienser - Sommer Ispinde Med Vingummi
Hjemmelavet Ispinde Med 2 Ingredienser - Sommer Ispinde Med Vingummi