Regnbue Is – Is Med Surt Slik Lavet Uden Ismaskine

Regnbue Is – Is Med Surt Slik Lavet Uden Ismaskine

Surt slik og vaniljeis går fantastisk godt sammen! Uanset om du elsker surt slik eller ej, så vil du elske denne her is (hvis du elsker is 😉 ) Syrligheden går simpelthen så godt sammen med den søde is. Regnbueslikket er tyndt, så de er ikke hårde at bide igennem, når de bliver frosset, så der er altså ingen frygt for ødelagte tænder 😀

Jeg elsker is! Jeg har altid elsket is! Min kæreste elsker surt slik – det gør jeg ikke! Men jeg har en helt kasse regnbueslik (Haribo Miami) til at ligge og dem vil jeg gerne bruge i nogle desserter. Nogle af dem blev brugt i denne is og hold op det fungerer bare! Den søde is med det sure slik… mums! Selv jeg som ikke kan lide surt slik er virkelig fan af denne is. Den er frisk og lækker! Min kæreste som elsker surt slik er også helt vild med denne her is! Så er den jo også perfekt til det varme vejr i dag 🙂

8 personer

Du skal bruge:
500 ml fløde
1 dåse kondenseret mælk
1 spsk god vaniljeekstrakt (eller 1 stang vanilje og 1 tsk vaniljesukker)

200 gram Haribo Maima (regnbue slik / stænger)


Sådan laves isen:

Vil du hellere se mig lave isen på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Skær regnbuestængerne ud i mindre stykker.

Pisk fløde stift.

Kom kondenseret mælk i fløden sammen med vanilje.

Pisk indtil det er godt blandet og du har en lækker vaniljeis (denne is kan du komme hvad som helst i 🙂 )

Brug en stor frysevenlig beholder og kom lidt af isen i, så nogle af regnbuestykkerne, så is ovenpå, så mere slik og sådan bliver du ved indtil du har brugt alt is og slik (se evt min video).

Isen er nu klar til at komme i fryseren i 6-8 timer og så er den klar til servering.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *