Hjemmelavede Havregrynskugler Med Baileys Og Nutella

Hjemmelavede Havregrynskugler Med Baileys Og Nutella

Skønne hjemmelavede havregrynskugler med Baileys og Nutella. De smager ikke af nutella, men nutellaen giver en lækker konsistens til disse havregrynskugler og Baileys er selvfølgelig i for at give en lækker smag. Nyd dem nu eller gem opskriften til december til julens hygge. De er også gode serveret i en pænt glas, som værtindegave.

Jeg har også mange andre opskrifter med Baileys her på bloggen og dem finder du lige HER.

Søger du flere opskrifter med nutella? Så har jeg selvfølgelig også masser af opskrifter med nutella og dem finder du lige HER.

Jeg elsker havregrynskugler! Specielt ved juletid, men selvom det ikke er jul, så er det en lækker lille snack, som kan nydes som en lille hapser.

Tips til disse havregrynskugler

Du kan skiftes Baileys ud med vand, kaffe eller appelsinjuice. Hvis du vælger at gøre dette, så vil jeg tilsmage havregrynskuglerne med romessens, så de får en “havregrynskuglesmag”. Jeg synes ikke, at romessens behøves når de bruges Baileys.

Disse er rullet i usødet kakao, men de kan også rulles i kokos, flormelis eller dyppes i smeltet chokolade. De kan selvfølgelig også serveres som de er uden kakao eller andet udenom.

Hjemmelavede Havregrynskugler Med Baileys Og Nutella Hjemmelavede Havregrynskugler Med Baileys Og Nutella Hjemmelavede Havregrynskugler Med Baileys Og Nutella

Hjemmelavede Havregrynskugler Med Baileys Og Nutella
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Hjemmelavede Havregrynskugler Med Baileys Og Nutella

Hvem elsker ikke havregrynskugler? Jeg er vild med Baileys i havregrynskugler og nutellaen gør dem bare ekstra lækre uden at dominere i smagen. 
Ret Snack
Keyword Baileys, Havregrynskugler, Nutella
Forb. tid 20 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 75 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør alle ingredienser sammen (gerne i en røremaskine) bort set fra den ekstra usødet kakao, da det skal bruges til rulning. 
  • Lav nu 70-80 kugler af massen og si den ekstra usødet kakao i en skål.
  • Kuglerne skal nu rulles i kakao (de kan også rulles i kokos, flormelis eller dyppes i smeltet chokolade).
  • De er nu klar til servering (de kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i 1-2 uger).
  • Velbekomme.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hjemmelavede Havregrynskugler Med Baileys Og Nutella Hjemmelavede Havregrynskugler Med Baileys Og NutellaSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *