Lækre fetahapsere med stegt aubergine, brød, pesto og selvfølgelig feta! De er nemme at lave og smager så godt. En super snack til at velkomme gæsterne med eller en lækker ret til tapasbordet.

Du kan lave det antal, som du ønsker at lave. Jeg brugte 200 gram feta og fik 24 stks. Men det kommer også helt an på hvor store stykker du skærer din feta i. Jeg skar nogle ret store stykker, fordi jeg elsker feta. husk blot at hver fetastykke kræver en skive aubergine, et stykke toast og rød pesto.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mangler du andre idéer til velkomstsnacks eller måske til tapas? Så kan du finde mine andre opskrifter på hapsere lige HER.

Tips til disse fetahapsere:

Du kan stege auberginestykker i forvejen og skære fetastykkerne ud og pakke stykkerne ind i aubergine. Men du kan først samle disse lækre fetahapsere tidligst en halv time før de skal bruges. Men er aubergine og feta klaret, så tager de ikke lang tid at lave. Brødstykkerne kan også skæres i forvejen og gemmes i en pose og blot lunes i ovnen 180 grader varmluft i cirka 5 minutter eller indtil sprøde.

Fetahapsere Med Brød, Pesto Og Stegt Aubergine - En Lækker Snack Fetahapsere Med Brød, Pesto Og Stegt Aubergine - En Lækker Snack

Fetahapsere Med Brød, Pesto Og Stegt Aubergine - En Lækker Snack
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Fetahapsere Med Brød, Pesto Og Stegt Aubergine - En Lækker Snack

Skønne og nemme fetahapsere! De tager ikke lang tid at lave og gæsterne vil helst sikkert elske dem. Du kan lave det antal, som du ønsker at lave. Jeg brugte 200 gram feta og fik 24 stks. 
Ret hapser, Snack
Keyword Fetahapser
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 24 stks

Ingredienser

 • 1 aubergine skåret i tynde skiver på langs
 • Olie
 • Salt
 • 200 g feta skåret i 24 tern (f.eks. Puck)
 • Rød Pesto (f.eks. tomat eller peberfrugt)
 • Toastbrød

Sådan gør du

 • Steg aubergineskiverne i lidt olie og salt på en pande 4-5 skiver ad gangen. De skal steges, indtil de er bløde og gyldne.
 • Kom dem på en tallerken og lad dem køle lidt, i mens det andet forberedes.
 • Rist nogle skiver toastbrød og skær dem ud i firkanter så de nogenlunde passer til fetastykkerne. 
 • Kom en lille klat pesto på dem alle sammen. 
 • Pak fetastykkerne ind i en skive aubergine og stik en tandstik igennem og sæt dem ovenpå brød stykkerne. 
 • De er nu klar til servering. 
 • Velbekomme. 
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Fetahapsere Med Brød, Pesto Og Stegt Aubergine - En Lækker SnackFetahapsere Med Brød, Pesto Og Stegt Aubergine - En Lækker Snack